ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πεδίο «μάχης» λίγο μετά την Ανάσταση η Κύπρος – Επεισόδια (βίντεο)

1 min read

Χθες το βράδυ η κατάσταση με τις πυρκαγιές ήταν ανεξέλεγκτη με την Πυροσβεστική να τρέχει να σβήσει τις φωτιές και την Αστυνομία να προσπαθεί να επιβάλει την τάξη καθώς οι νέοι άνθρωποι θέλησαν να γιορτάσουν την Ανάσταση όχι στα “βουβά” όπως και η κυπριακή κυβέρνηση είχε επιβάλλει αλλά όπως κάθε χρόνο με θόρυβο!

  • Σημειώνεται ότι χθες μετά από ατελείωτες ώρες δουλειάς πυροσβέστης έκανε έκκληση προς τους υπεύθυνους αυτής της κατάστασης «να σταματήσουν πριν να γίνει μεγάλο κακό».

Σε πεδίο «μάχης» μετατράπηκαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, αρκετές περιοχές της Λεμεσού στην Κύπρο, καθώς πολλοί που μαζεύτηκαν σε διάφορες τοποθεσίες έριχναν κροτίδες και άναβαν φωτιές.

Συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο, νεαροί έκαψαν περιπολικό της αστυνομίας, όπως μεταδίδει το Cyprus Times.

  • Σύμφωνα με τις Αρχές, κοντά στα μεσάνυχτα ομάδα νεαρών έκαιγε ελαστικά κοντά στην εκκλησία, όταν στο σημείο μετέβη περιπολικό. Τότε, περίπου 50 άτομα άρχισαν να πετούν κροτίδες και μολότοφ εναντίον τους, με αποτέλεσμα το περιπολικό να τυλιχθεί στις φλόγες.

Οι δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν στο όχημα βρήκαν εγκαίρως και είναι καλά στην υγεία τους.

  • Επίσης στην ίδια περιοχή, οι αστυνομικοί καταδίωξαν νεαρά άτομα και συνέλαβαν έναν 17χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στο τμήμα, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.