ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πάτρα: Στη φυλακή φυγόποινος με καταδίκες για υπεξαίρεση

1 min read

Πάτρα: Στη φυλακή φυγόποινος με καταδίκες για υπεξαίρεση

Ο 40χρονος Έλληνας συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή

Ένας τυπικός έλεγχος από αστυνομικούς στην Πάτρα, ήταν αρκετός για να στείλει πίσω από τα σίδερα έναν 40χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για υποθέσεις υπεξαίρεσης, με τις οποίες του είχαν επιβληθεί ποινή κάθειρξης έξι ετών και φυλάκισης δέκα μηνών αντίστοιχα.

Οι άνδρες της Ασφάλειας που συνέλαβαν τον 40χρονο, τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίο έδωσε εντολή να εκτελεστούν οι αποφάσεις  του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών. Έτσι, ο φυγόποινος μετήχθη στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου για να εκτίσει τις ποινές.

*** Για υπεξαίρεση, αλλά και για παραβίαση κατάσχεσης, είχε καταδικαστεί με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς και ένας 39χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Σε βάρος του εκκρεμούσε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, την οποία έχει δικαίωμα να εξαγοράσει.
*** Στην Καλαμάτα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας μια 47χρονη Ελληνίδα, που και αυτή είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση και σε βάρος της εκκρεμούσε η σχετική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.