ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πάτρα: Καταγγελία για ασέλγεια πατέρα στην 4χρονη κόρη του – Πόρισμα ψυχιάτρου τον “καίει” για χυδαία παιχνίδια

1 min read

Αναστατωμένη η Πάτρα από τις καταγγελίες – Το σοβαρό επεισόδιο της 28ης Ιουνίου

Μια νέα υπόθεση κακοποίησης μικρού παιδιού έρχεται στο φως, με έναν πατέρα (ιδιωτικός υπάλληλος) στην Πάτρα να κατηγορείται ότι ασελγούσε στην μόλις τεσσάρων ετών κόρη του.

Σύμφωνα με την μητέρα (εκπαιδευτικός) του παιδιού και τα όσα είπε στην Εισαγγελία, το κοριτσάκι έκανε μα πρώτη αναφορά στο τι συνέβαινε το 2021, λέγοντας σε ψυχολόγο πως «ο μπαμπάς με χαϊδεύει και τον χαϊδεύω και έχω δει το μόριό του».

Την περίοδο εκείνη, η ψυχολόγος είχε αναφέρει πως το παιδί «δεν εμφανίζει φόβο για τον πατέρα», ενώ από το περιβάλλον της μητέρας υποστήριξαν ότι «τα κάνει όλα σαν παιχνίδι και χωρίς να ασκεί βία στο παιδί. Άρα δεν το τρομάζει. Δεν το φοβίζει».

Τα λεγόμενα αυτά των συγγενών φαίνεται να επιβεβαιώνει το πόρισμα 30 σελίδων του πραγματογνώμονα ψυχολόγου από την Αθήνα: «Η μικρή εφάρμοζε σαδιστικές τάσεις στην κούκλα της. Με τις κούκλες έδειχνε πώς το αγοράκι γδύνει το κοριτσάκι».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι γονείς της τετράχρονης έχουν χωρίσει συναινετικά από το 2020, με τη μητέρα να ισχυρίζεται πως έχει δεχθεί και η ίδια κακοποίηση κατά τη διάρκεια του γάμου, ακόμα και όταν ήταν έγκυος.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, πολλές φορές όταν έμπαινε να κάνει ντους ο σύζυγός της έριχνε καυτό νερό για να την καίει, ενώ άλλες φορές τη χτυπούσε. Μάλιστα, την είχε στείλει και στο νοσοκομείο όπως ανέφερε.

Ένα χρόνο μετά το διαζύγιο, η γυναίκα προσέφυγε στην Εισαγγελία έχοντας μάθει τι είχε συμβεί στο παιδί της, υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά και επί του παρόντος η υπόθεση βρίσκεται στην προανάκριση.

Με βάσει την απόφαση δικαστηρίου σε ακρόαση για ασφαλιστικά μέτρα, ο πατέρας μπορεί να βλέπει την κόρη του μόνο αν μαζί είναι η μητέρα της, ή η γιαγιά της.

Από την πλευρά του, ο πατέρας αρνείται τα πάντα και υποστηρίζει ότι το παιδί εξαναγκάστηκε από την πρώην γυναίκα του και την πεθερά του να πει ψέματα στον ψυχολόγο της Αθήνας.

Σοβαρό επεισόδιο μπροστά στα μάτια του παιδιού

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα Πελοπόννησος, στις 28 Ιουνίου έγινε ένα ιδιαίτερα σοβαρό επεισόδιο έξω από το σπίτι της μητέρας.

Γράφει χαρακτηριστικά:

«Στις 5 το απόγευμα ο πατέρας πήγε να πάρει το παιδί χωρίς την παρουσία της μητέρας και γιαγιάς, όπως το δικαστήριο όρισε. Η μάνα αντέδρασε και τότε ο πατέρας την χτύπησε με την πόρτα του αυτοκινήτου προκαλώντας της θλάση. Εκείνη αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο. Ο πατέρας επέστρεψε στις 8 και το παιδί επιχείρησε να παραλάβει η γιαγιά και πρώην πεθερά του. Υπήρξε διαπληκτισμός και μάλιστα γείτονες είπαν πως επιτέθηκε με αγκωνιές στη γυναίκα. Στις 8 ήταν μαζί και η μητέρα του η οποία βγήκε από το όχημα και άρπαξε από τα μαλλιά… την πρώην συμπεθέρα της. Όλα αυτά μπροστά στην 4χρονη η οποία ούρλιαζε και έκλαιγε συνεχώς. Στο σημείο έφθασε και η ΕΛΑΣ, η οποία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες που έντρομοι έβλεπαν όσα συνέβαιναν! Άπαντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα, το παιδί έμεινε με την μητέρα που είχε επιστρέψει από το νοσοκομείο. Την επομένη οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα. Δεν ασκήθηκε νέα δίωξη, ωστόσο έλαβαν σαφή προειδοποίηση για το μέλλον».

*φωτογραφία αρχείου

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.