Πατέρας νεαρού θύματος πλήρωσε εκτελεστή για να εκδικηθεί παιδόφιλο ιερέα

Newskamatero

Νεκρός, λίγες εβδομάδες μετά την αποφυλάκισή του, βρέθηκε ένας Ιταλός ιερέας που είχε καταδικαστεί για το βιασμό δύο αδερφών.

Η αστυνομία ερευνά μάλιστα την πιθανότητα να πυροβολήθηκε από πληρωμένους δολοφόνους, τους οποίους προσέλαβε ο πατέρας των θυμάτων του.

Ο Giuseppe Matarazzo πέρασε 11 χρόνια και έξι μήνες στη φυλακή για το βιασμό δύο κοριτσιών όταν εργαζόταν ως ιερέας στην Ιταλία. Το ένα από τα θύματά του κρεμάστηκε το 2008 στην ηλικία των 15, επιτείνοντας την αίσθηση της τραγωδίας σύμφωνα με την Mirror.

Η σορός του 45χρονου βιαστή εντοπίστηκε με τραύματα από πέντε σφαίρες τον Ιούλιο. Τώρα ένα νέο στοιχείοαποκαλύπτει πως ο πατέρας των θυμάτων συνελήφθη και ανακρίνεται από τις Αρχές, για πιθανή ανθρωποκτονία.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Πάτρα: 74χρονος πέθανε στο διαμέρισμά του και τον βρήκαν μετά από 10 ημέρες

Ένας 74χρονος, ο οποίος ζούσε μόνος του, εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην οδό Ευβοίας στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr η αστυνομία ενημερώθηκε από κατοίκους, ότι σε κοντινό σπίτι συνέβαινε κάτι περίεργο, καθώς ο άντρας είχε αρκετές ημέρες να δώσει σημάδια ζωής. Στη συνέχεια αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα […]