ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πατέρας και γιος λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων προσποιούμενοι τους πωλητές σεντονιών

1 min read

Ληστεία σε βάρος ενός ζευγαριού ηλικιωμένων διέπραξαν πατέρας και γιος την περασμένη Κυριακή στον προφήτη, στη Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά κατάφεραν να ταυτοποίησαν τους δράστες.

Πρόκειται για δύο άτομα Ρομά, ηλικίας 46 και 25

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, πατερας και γιος μετέβησαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στο σπίτι όπου διαμένουν 81χρονος με την 78χρονη σύζυγό του και με το πρόσχημα πώλησης λευκών ειδών και κλινοσκεπασμάτων, αφαίρεσαν με τη χρήση σωματικής βίας χρηματικό ποσό και διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Στο πλαίσιο της έρευνας και σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α.Τ. Τυρνάβου Λάρισας, εντοπίσθηκε στην περιοχή του Τυρνάβου και συνελήφθη ο 46χρονος.

Στην οικία του βρέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν ως μέσο προσέγγισης και διαφυγής κατά την τέλεση της έκνομης πράξης τους και ποσότητα ναρκωτικών δισκίων.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία εισήλθε σε οικία 52χρονου στην περιοχή του Λαγκαδά και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.