ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πατέρας αποκεφάλισε τα ανήλικα παιδιά του και έβαζε τα αδέλφια τους να κοιτούν τα πτώματα

1 min read

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της δολοφονίας δύο ανήλικων παιδιών στην Καλιφόρνια. Στη φυλακή ο πατέρας με την κατηγορία ότι τα αποκεφάλισε ενώ συνελήφθη και η μητέρα τους, έναν χρόνο μετά.

Τον Δεκέμβριο του 2020, το Πυροσβεστικό Τμήμα του Λος Άντζελες απάντησε σε κλήση για διαρροή αερίου στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια αλλά αυτό που ανακάλυψαν όταν έφτασαν στο σημείο, δεν θα το ξεχάσουν ποτέ.

Βρήκαν δύο παιδιά αποκεφαλισμένα, σε ξεχωριστά δωμάτια ενώ η υπόλοιπη οικογένεια βρισκόταν μέσα στην κατοικία.

Όπως αναφέρει ο Independent, η αστυνομία πήρε για ανάκριση τον 35χρονο πατέρα των δύο παιδιών, Μόρις Τέηλορ και τον κατηγόρησε για την δολοφονία των παιδιών του, Μαλιάκα Τέηλορ 13 ετών και του Μόρις Τέηλορ Τζούνιορ, 12 ετών.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο Τέηλορ κατηγορήθηκε για τον αποκεφαλισμό των δύο ανηλίκων και πως ανάγκασε τα υπόλοιπα παιδιά του, 8 και 9 ετών, να κοιτάζουν τα πτώματα.

Τα δολοφονημένα παιδιά, βρέθηκαν πέντε ημέρες μετά τον αποκεφαλισμό τους στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια, στις 29 Νοεμβρίου του 2020.

Χειροπέδες και στην μητέρα

Η συγκεκριμένη υπόθεση ήρθε πάλι στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα, καθώς συνελήφθη και η η μητέρα των παιδιών, Νάταλι Μπρόθγουελ, στο σπίτι της στην Αριζόνα, με δύο κατηγορίες για δολοφονία.

Η 44χρονη, κρατείται στις φυλακές της κομητείας Πίμα, πριν την εκδοσή της στην Καλιφόρνια.

Σε ανακοίνωση που είχε δοθεί τότε στη δημοσιότητα αναφορικά με την ανακάλυψη των πτωμάτων μετά την κλήση για διαρροή αερίου, το γραφείο Τύπου της αστυνομίας της κομητείας του Λος Άντζελες, ανέφερε: «Το προσωπικό της πυροσβεστικής απάντησε στην κλήση και μπαίνοντας στο σπίτι, βρήκε ένα αγόρι και ένα κορίτσι, αποκεφαλισμένα στο σημείο. Και οι δύο έφεραν τραύματα από μαχαίρι».

Ο Τέηλορ, παραμένει υπό κράτηση με την εγγύηση να έχει οριστεί στα 4,2 εκατ. δολάρια.

Ωστόσο, παραμένει «θολό» το γιατί η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη και της μητέρας, τόσο χρόνο μετά την σύλληψη του πατέρα των παιδιών ενώ είναι άγνωστος ο ρόλος που έπαιξε στον θάνατο των παιδιών της.

Ο Τέηλορ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι 57 χρόνια.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.