ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

5 Φεβρουαρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πατέρας 19χρονης ναυτικής δοκίμου διαψεύδει το ΓΕΝ για την… τροφική δηλητηρίαση: «Δεν ισχύει τίποτα»

1 min read

Τέλος στα σενάρια που διακινούν κύκλοι του ΓΕΝ για τον θάνατος της 19χρονης Θάλειας Κορδαμπάλου έβαλε ο πατέρας της.

«Κανένα από τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύει. Δεν ξέρει κανείς τίποτα μέχρι στιγμής. Ακόμα και εμείς οι ίδιοι οι γονείς δεν ξέρουμε τίποτα» ανέφερε μιλώντας στο MEGA.

Σημειώνεται ότι χθες το ΓΕΝ διέρρευσε ένα σενάριο πως ο θάνατος της 19χρονης οφείλεται σε… τροφική δηλητηρίαση (κάτι το οποίο επισείει ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες στο ΓΕΝ) για να ξεχαστεί το γεγονός ότι η Δόκιμος του Ναυτικού ήταν τριπλά εμβολιασμένη.

Η νεκροψία – νεκροτομή της 19χρονης Ναυτικής Δοκίμου Θάλειας Κορδαμπάλου καθυστερεί, λόγω γραφειοκρατίας, γεγονός πολύ ψυχοφθόρο για τους γονείς της που περιμένουν απαντήσεις για τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου της, αλλά και να επιστρέψει η σορός της στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις ιταλικές αρχές, η νεκροψία – νεκροτομή θα γίνει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και στη συνέχεια θα γίνουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη Κυριακή (21.08.2022), η Θάλεια εμφάνισε ήπιο πυρετό, ο οποίος επιδεινώθηκε ραγδαία τα επόμενα 24ωρα.

Το πρωί της Τετάρτης (24.08.2022) εισήχθη επειγόντως στη ΜΕΘ σε νοσοκομείο της Νάπολης με υψηλό πυρετό και τα βασικά της όργανα άρχισαν να μην ανταποκρίνονται.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η άτυχη Θάλεια κατέληξε την επόμενη μέρα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.