ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πασίγνωστη τραγουδίστρια ούρησε στο πρόσωπο θαυμαστή της πάνω στη σκηνή! (Βίντεο)

1 min read

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση της frontwoman των Brass Against σε συναυλία του συγκροτήματος στην πόλη Ντεϊτόνα της Φλόριντα. Στη συναυλία που έγινε στο πλαίσιο του τοπικού φεστιβάλ Welcome to Rockville, η Sophia Urista θέλησε να ουρήσει στο πρόσωπο ενός θαυμαστή, τον οποίο ανέβασε πάνω στη σκηνή.

Όπως αναφέρει η New York Post, η τραγουδίστρια των Brass Against, στα μισά της συναυλίας, εκμυστηρεύθηκε στο κοινό ότι ήθελε να πάει στην τουαλέτα. «Θέλω να ουρήσω και δεν κρατιέμαι μέχρι την τουαλέτα… ας το μετατρέψουμε λοιπόν σε σόου» ακούγεται να λέει η Urista σε βίντεο από τη συναυλία που πλέον έχει γίνει viral.

Στη συνέχεια, ανεβάζει έναν fan της μπάντας στη σκηνή και του δίνει οδηγίες πώς να ξαπλώσει, προτού τελικά ουρήσει πάνω στο πρόσωπό του τραγουδώντας παράλληλα μία διασκευή του «Wake Up» των Rage Against the Machine.

https://twitter.com/frankadak01/status/1459984691407335430?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1459984691407335430%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Feuropost.gr%2Fsalos-pasignosti-tragoydistria-oyrise-prosopo-thaymasti-tis-pano-sti-skini%2F

Η Sophia Urista προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις με αυτή της την κίνηση ενώ υπήρξε και μια επίσημη καταγγελία στο τμήμα της περιοχής, σύμφωνα με το The Daytona Beach News-Journal.

Ιδιαίτερα έντονες ήταν και οι αντιδράσεις των σχολιαστών στα social media για το «σόου» της 36χρονης με τα περισσότερα σχόλια να τη χαρακτηρίζουν «αηδιαστική», «διαταραγμένη» και «μοχθηρή».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.