ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Πάρτι» στο Βικελίδης και φουλ για το αήττητο ο Ολυμπιακός, 4-2 τον Άρη με Μασούρα-Χασάν

1 min read

Ο Ολυμπιακός έκανε μια ευχάριστη βόλτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αφού δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει με 4-2 του Άρη και να συνεχίσει αήττητος στο πρωτάθλημα! Από 2 γκολ οι Μασούρας και Χασάν για τους νικητές. Σκόραρε για τους «κίτρινους» ο Φετφατζίδης και παρθενικό γκολ για τον πιτσιρικά Μπαγκαλιάνη!

Από τη μία ο γηπεδούχος Αρης με το ελλιπές ρόστερ και την ενδεκάδα ανάγκης για ένα ακόμα παιχνίδι. Από την άλλη ο Ολυμπιακός των πολλών αλλαγών, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αφήνει στον Πειραιά τους Σα, Ελ Αραμπί, Τσιμίκα, Μπα και Γκιγιέρμε και στον πάγκο τους Φορτούνη, Βαλμπουενά. Τυπικά το παιχνίδι ήταν αδιάφορο και για τις δύο ομάδες διότι ο μεν Αρης δεν είχε το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο, ο δε Ολυμπιακός έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Ουσιαστικά όμως, οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους το κίνητρο του αήττητου πρωταθλήματος και ήθελαν όσο τίποτα άλλο να επανέλθουν στις νίκες μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ. Και το πέτυχαν εμφατικά και σε ρυθμό… ρελαντί.

Οι δύο ομάδες μη έχοντας να χάσουν το παραμικρό έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και έφτιαξαν αρκετές ευκαιρίες. Σε μία εξ’ αυτών ο Ολυμπιακός άγγιξε το γκολ, όμως η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Βασίλη Τοροσίδη και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κουέστα (στο 18′). Δοκάρι είχε και ο Αρης (στο 41′) λίγο αργότερα με τον Φετφατζίδη (επέστρεψε στις υποχρεώσεις και την ενδεκάδα των Κιτρίνων). Για τον σαφώς πιο ποιοτικό Ολυμπιακό, μία φάση αρκούσε για να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Και την βρήκε στο 34′ με τον Μαντί Καμαρά να βγάζει την εξαιρετική ασίστ στον Γιώργο Μασούρα με τον τελευταίο με ωραίο πλασέ να νικάει τον Ισπανό πορτέρο του Αρη. Στο φινάλε του ημιχρόνου, ένα λάθος της άμυνας των Κιτρίνων, έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να βρει και δεύτερο γκολ με τον Αχμέντ Χασάν, καθαρίζοντας επί της ουσίας την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος.

Γενικώς το παιχνίδι που καθ’ όλη την διάρκειά του είχε εξαιρετικό ρυθμό, ωραίες συνεργασίες και εκατέρωθεν ευκαιρίες κράτησε ζωηρό το ενδιαφέρον και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να ξεκινάει το παιχνίδι όπως ακριβώς το τελείωσε. Με γκολ. Σκόρερ και πάλι ο Μασούρας, έπειτα από πάρε-βάλε πάσα του Τοροσίδη. Ο δραστήριος Φετφατζίδης μείωσε στο 56′ το σκορ για την ομάδα του (1-3) με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή (η μπάλα βρήκε και στον Σισέ). Το πλούσιο σε γκολ δεύτερο ημίχρονο, έδωσε την ευκαιρία στον Χασάν να πετύχει κι αυτός το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (64′) από το σημείο του πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος από τον Δεληζήση). Κάπου εκεί ο Ολυμπιακός έριξε κατακόρυφα στροφές. Ο Αρης που από ώρα είχε ξεμείνει από δυνάμεις, κατάφερε και βρήκε γκολ (στο 87′), με τον νεαρό Μπαγκαλιάνη (το πρώτο του στην Super League) με το 2-4 να είναι το τελικό σκορ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.