ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία της Βιοϊατρικής

1 min read

Το περιεχόμενο της ανάληψης ευθύνης από την αναρχική συλλογικότητα

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» πραγματοποίησαν την Πέμπτη, παρέμβαση στο διαγνωστικό κέντρο «Βιοιατρική» στη λεωφόρο Κηφισίας.

Σύμφωνα με κείμενο που ανάρτησε στη σελίδα της, η συλλογικότητα τονίζει ότι η παρέμβαση έγινε λόγω της τακτικής του συγκεκριμένου κέντρου εν μέσω πανδημίας ενώ αναφέρεται και στα χθεσινά περιστατικά με τα κρούσματα του ιού σε δύο ιδιωτικές κλινικές.

Στο κείμενο ανάληψης ευθύνης, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Εχθές 23/4 δύο νέες ιδιωτικές κλινικές αποδείχθηκαν κέντρα διασποράς της επιδημίας του Κορονοϊού έχοντας οδηγήσει σε τέσσερις τουλάχιστον θανάτους. Παρά το πώς παρουσιάστηκε, αυτές οι περιπτώσεις δεν ήταν οι πρώτες που η ιδιωτική υγεία αποδεικνύεται δημόσιος κίνδυνος. Είχε προηγηθεί η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ που λίγες εβδομάδες πριν αποδείχθηκε ότι δεκάδες εργαζόμενοί της είχαν νοσήσει.

Ο ριζωμένος παραλογισμός ότι μπορεί να εμπιστεύεσαι την υγεία μιας κοινωνίας σε αυτούς που έχουν συμφέρον από την αρρώστια, τέτοια αποτελέσματα φέρνει. Μόλις οι υγειονομικές ανάγκες ξεπεράσουν το επίπεδο των ξενοδοχειακών υπηρεσιών και των βιομηχανοποιημένων τεστ, τότε ο “Θεός του κέρδους” θα έρθει σε αντιπαλότητα με τον “θεό της υγείας” και είναι δεδομένο ποιος θα επικρατήσει. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας πρώτα από όλα στους εργαζόμενους της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ και των άλλων ιδιωτικών κλινικών που ελέγθηκαν εχθές αλλά και όλων των ιδιωτικών κλινικών. Εργαζόμενοι που βρίσκονται στο έλεος της κερδοσκοπίας των αφεντικών τους με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.