ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παρέμβαση εισαγγελέα για το λεωφορείο που «βούλιαξε» στην Ποσειδώνος (video)

1 min read

Διέταξαν προκαταρκτική εξέταση – H ΟΣΥ ρίχνει τις ευθύνες στην Τροχαία

Προκαταρκτική εξέταση για το απαράδεκτο περιστατικό με το λεωφορείο που βούλιαξε στα λασπόνερα που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία Μπάλλος, κάτω από την γέφυρα στην παλαιά λεωφόρο Ποσειδώνος, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρία Παπαγεωργοκοπούλου.

5399121

Οι εικόνες ντροπής με τους επιβάτες που σχεδόν αναγκάστηκαν να… κολυμπήσουν για να βγουν από την λίμνη υδάτων που είχε σχηματιστεί στο ύψος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, έχουν προκαλέσει την οργή των πολιτών.

leodoreio
ap21287478869278
lUM4qPvnqDEmQPgchaBw

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ: Οι ευθύνες είναι της τροχαίας

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, η ΟΣΥ έριξε τις ευθύνες για το περιστατικό στην Τροχαία που δεν φρόντισε να διακόψει την κυκλοφορία: «ήταν προ της γέφυρας παραπλεύρως της παλιάς παραλιακής στο ύψος του ιδρύματος ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ σε διέλευση με το ύψος των όμβριων υδάτων εκείνη τη στιγμή να είναι στα 15 – 20 εκ. Στο σημείο δεν υπήρχε διακοπή κυκλοφορίας από την τροχαία, ακριβως μπροστά από το όχημα υπήρξε τη στιγμή εκείνη διέλευση φορτηγού και ενός ΙΧ και τη στιγμή που το λεωφορείο βρίσκεται κάτω από τη γέφυρα, έρχεται από την πλευρά του οδηγού ορμητικός χείμαρρος. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να απενεργοποιηθεί ο κινητήρας και το όχημα να ακινητοποιηθεί και αρχίσει να πλημμυρίζει» αναφέρει η ΟΣΥ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.