Δε. Νοέ 23rd, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

“Παρέλαβα μπάτε σκύλοι αλέστε στον Έβρο” δήλωσε ο Μητσοτάκης! Το εύλογο ερώτημα που προκαλεί η δήλωση

1 min read

Κατάσταση “μπάτε σκύλοι αλέστε”, δηλώνει ότι παρέλαβε στα σύνορα του Έβρου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα!!! Και όπως ήταν απολύτως φυσικό η δήλωση αυτή έχει προκαλέσει σ΄ ολόκληρο το στράτευμα -κι όχι μόνο- το εξής απλό ερώτημα:

•Αν η κατάσταση ήταν αυτή που περιγράφει ο κ.Μητσοτάκης, τότε πως επέλεξε να κάνει ΥΦΕΘΑ τον κ.Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος ήταν Α/ΓΕΣ με απόφαση του ΚΥΣΕΑ, από τις 16 Ιανουαρίου 2017,μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2019!!! Δεν έρχεται σε δύσκολη θέση ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ με τέτοιες δηλώσεις; Σήμερα το πρωί ήταν σε τηλεοπτικό κανάλι όπου παρουσιαζόταν η δήλωση του πρωθυπουργού, αλλά τι να σχολιάσει;

Δεν μπορεί να ισχύει ότι η τα σύνορα ήταν “μπάτε σκύλοι αλέστε” και να επιλέγεις για ΥΦΕΘΑ σου τον άνθρωπο που την περίοδο στην οποία κάνεις τόσο σκληρή κριτική ήταν Α/ΓΕΣ!!!

Έγινε η κατάσταση “μπάτε σκύλοι αλέστε” τον ένα χρόνο που έμεινε Α/ΓΕΣ ο Αντιστράτηγος Γιώργος Καμπάς; Όχι βέβαια. Η κατάσταση στα σύνορα την περίοδο αρχηγίας του ήταν ακριβώς αυτή που έπρεπε.

Όπως γράφουμε όλες τις ημέρες στο Militaire.gr ,ο Έβρος φυλάσσονταν, φυλάσσεται και θα φυλάσσεται πάντα πολύ καλά. 

Στην κυβέρνηση θα πρέπει μάλλον να ΄ναι ευχαριστημένοι με την αντιπολίτευση που έχουν απ΄ όλα τα κόμματα στα δύο θέματα που καίνε. Τον Έβρο και τον κορονοΪό. Δεν χρειάζεται να προκαλέσουν “κομματική σύρραξη”. Θα΄ ναι ανόητο τέτοιες ώρες.

Ξεπερνάμε τελείως το επικοινωνιακό λάθος να δίδεται συνέντευξη την ώρα που η κρίση του κορονοϊού είναι ακόμη μπροστά μας.

Δημοσίευση στα Social Media

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.