ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παρελάσεις για την 25η Μαρτίου Επιστρέφουν οι μάσκες στους εξωτερικούς

1 min read

«Υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση της σε εξωτερικούς χώρους, εφόσον υπάρχει συνάθροιση και συνωστισμός» 

Επιστρέφουν οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους, αλλά… μόνο για μια ημέρα, καθώς, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Υγείας, υπάρχει ισχυρή σύσταση χρήσης τους τόσο για όσους παρελάσουν, όσο και για εκείνους που θα παρακολουθήσουν τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου.

Ειδικότερα, αναφορικά με τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρηθούν στις παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, το υπουργείο Υγείας διευκρινίζει ότι, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, εφόσον υπάρχει συνάθροιση και συνωστισμός.

«Επομένως, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά τη διάρκεια της παρέλασης, αλλά και της αποχώρησης, θα πρέπει οι πολίτες να φορούν μάσκα, εφόσον υπάρχει συνωστισμός, σε αντίθεση όμως με τους παρελαύνοντες, οι οποίοι υποχρεούνται να διατηρούν αποστάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της παρέλασης», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υγείας.

«Ωστόσο, όσοι παρελάσουν θα πρέπει πριν και μετά την παρέλαση– εφόσον είναι συνωστισμένοι και όχι σε στοίχιση- να φορούν τις μάσκες τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.