ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

14 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παρατείνεται το lockdown σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και Κοζάνη

1 min read

Την παράταση του lockdown στους δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας αλλά και της Κοζάνης από το πρωί τη Τετάρτης στις 06:00,  μέχρι τις 6 Ιανουαρίου στις 6 το πρωί, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, στη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό.

Αντίθετα, στον δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας αποφασίστηκε η άρση των πρόσφατων μέτρων καθώς τα ενεργά κρούσματα έχουν υποχωρήσει από τα 30 στα 14 σήμερα. Άρση των μέτρων αποφασίστηκε επίσης για τους δήμους Σερβίων και Βελβεντού.

Επίσης πρόσθετα απαγορευτικά μέτρα λαμβάνονται από αύριο και για 10 ημέρες για το χωριό Κέλι στο Αμύνταιο Φλώρινας που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού, ανατολή λειτουργίας καταστημάτων και άλλους περιορισμούς.

Στη συνέχεια ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στις περιοχές που ανησυχούν τους ειδικούς εξαιτίας του γεγονότος ότι το επιδημιολογικό φορτίο δεν ακολουθεί το μέσο όρο μείωσης των υπόλοιπων περιοχών της χώρας. Ο κ. Χαρδαλιάς, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις περιοχές της Αττικής: Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Περιστέρι, Αχαρνών, Ίλιον, αλλά και τη Φλώρινα και τη Κεφαλλονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσίευση στα Social Media