ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παράταση του διαγωνισμού εκμίσθωσης του νεοκλασικού της Ζαλοκώστα

1 min read

Λόγω των αλλαγών στις προϋποθέσεις κατάταξης σε κατηγορίες ξενοδοχειακών αστέρων σε διατηρητέα κτίρια

Την παράταση της διαγωνιστικής διαδικασίας από τον ΕΦΚΑ για τη μακροχρόνια εκμίσθωση του διατηρητέου νεοκλασικού ακινήτου της Ζαλοκώστα 7 για χρήση ως ξενοδοχείο 5 αστέρων, ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Όπως αναφέρεται, η παράταση δίνεται λόγω της Απόφασης του Υπουργείου Τουρισμού (ΦΕΚ 4822Β/30-10-2018), με την οποία έγιναν λιγότερο αυστηρές οι προϋποθέσεις για την κατάταξη σε κατηγορίες αστέρων, ακινήτων που είναι χαρακτηρισμένα διατηρητέα, όπως το συγκεκριμένο.

Η προθεσμία για την υποβολή φακέλων συμμετοχής για το κτίριο Ζαλοκώστα 7 στο κέντρο της Αθήνας παρατείνεται για την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00 στα γραφεία της Δ/νσης Στέγασης και Τεχνικών Υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στην οδό Ιπποκράτους 19.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Δ/νσης Στέγασης και τεχνικών Υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, οδός Ιπποκράτους 19 και στα τηλέφωνα 210-36.62.359-360 από 08:00 μέχρι 14:00, και στην ιστοσελίδα https://www.efka.gov.gr/el/diagonismoi.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.