ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παράνομο κύκλωμα βγάζει ψεύτικα πιστοποιητικά εμβολιασμού έναντι 300 ευρώ!

1 min read

Πώς λειτουργεί το κύκλωμα

Έναντι 300 ευρώ μπορεί να αποκτήσει κάποιος πιστοποιητικό εμβολιασμού από τη Βουλγαρία, χωρίς να έχει κάνει το εμβόλιο! Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι, οι ενδιαφερόμενοι φέρεται να προέρχονται κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα.

Με έναν περίεργο τρόπο φαίνεται πως δρουν οι Βούλγαροι απατεώνες, οι οποίοι δεν διστάζουν να γεμίζουν την ελληνική αγορά με πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορωνοϊό. Όλο και πυκνώνουν οι καταγγελίες για οικογενειακούς γιατρούς που εκδίδουν πιστοποιητικά εμβολιασμού, με τα στοιχεία του κάθε πολίτη, χωρίς όμως να έχει δεχθεί τη δόση του εμβολίου.

Εμβολιασμός αλά… Βουλγαρία!

Στη Βουλγαρία, το σύστημα εμβολιασμού γίνεται από οικογενειακούς γιατρούς (σε μη ελεγχόμενο περιβάλλον – ο γιατρός είναι πρόσωπο με πρόσωπο με τον ασθενή, ενώ στα εμβολιαστικά κέντρα εμπλέκονται πάντα 6-7 άτομα στη διαδικασία) αυτό φαίνεται να έχει δώσει την ευχέρεια σε επιτήδειους να εμπορεύονται πιστοποιητικά άνευ εμβολιασμού, κάτι που έχει γίνει γνωστό και στην Ελλάδα.

voulgaria 1

Στο μικροσκόπιο τα πιστοποιητικά από Βουλγαρία

Με μόλις 300 ευρώ και μια επίσκεψη στη Σόφια, μπορεί κάποιος να προμηθευτεί Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού.

Τα δημοσιεύματα στα ξένα δίκτυα

Τόσο στη Βουλγαρία, όσο και τη Ρουμανία έχουν γίνει εκτενή ρεπορτάζ για το ποσό εύκολα μπορεί κάποιος στις γειτονικές μας χώρες να προμηθευτούν ένα τέτοιο έγγραφο.

Οι καταγγελίες είναι πολλές, και κυρίως προέρχονται από μαρτυρίες γιατρών που καταθέτουν πως ασθενείς παραδέχονται πως ναι μεν διαθέτουν πιστοποιητικό, χωρίς να έχουν εμβολιαστεί.

voulgaria 2

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.