ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παραιτήθηκε ο διευθυντής του σχολείου μετά τις καταγγελίες γονέων για άσεμνες χειρονομίες στα παιδιά τους

1 min read

Παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή του δημοτικού σχολείου Νέων Στύρων Ευβοίας ο εκπαιδευτικός, σε βάρος του οποίου υπήρξαν καταγγελίες γονέων στον Realfm 97,8 για άσεμνες χειρονομίες στα παιδιά τους.

Αυτό μετέδωσε ο Μάνος Νιφλής στην εκπομπή του στον Realfm 97,8, που χθες αποκάλυψε την υπόθεση.

Στην εκπομπή μίλησε και σήμερα η Κατερίνα Γεωργίου , μητέρα παιδιού που πηγαίνει στο δημοτικό σχολείο των Νέων Στύρων και το οποίο έχει πέσει θύμα, όπως καταγγέλλει, της άσεμνης και απρεπούς συμπεριφοράς του διευθυντή. Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες περί παραίτησης, είπε: «Ενοχλήσαμε τη διεύθυνση πρωτοβάθμια εκπαίδευσης και μας είπαν ότι παραιτήθηκε. Αλλά παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του ως διευθυντής, όχι ως δάσκαλος ή οτιδήποτε άλλο»

Σήμερα, όπως τόνισε η κ. Γεωργίου, το δημοτικό στα Νέα Στύρα δεν λειτουργεί, καθώς οι γονείς αποφάσισαν να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο. «Όλοι επιμένουμε να ολοκληρωθεί γρήγορα η ΕΔΕ, γι΄ αυτό και δεν έχουμε αφήσει τα παιδιά μας σήμερα να πάνε στο σχολείο, μέχρι να τελειώσει όλο αυτό. Το σχολείο σήμερα δεν λειτουργεί. Από τους 90 μαθητές, οι 80 τουλάχιστον δεν ήρθαν» , σημείωσε.

Αυτό, υπογράμμισε η κ. Γεωργίου, έγινε κατόπιν εισήγησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. «Ενημερώσαμε ότι η πρωτοβάθμια δεν έχει απαντήσει σε κανένα τηλέφωνο και σε κανένα χαρτί. Και σήμερα τους ρωτήσαμε “μπορείτε να μας στείλετε γραπτώς ότι παραιτήθηκε ο κύριος αυτός;”. Όχι, μας είπαν, “δεν υπάρχει περίπτωση να σας στείλουμε χαρτί ακόμα”».

«Αυτό που κοιτάξαμε να διερευνήσουμε είναι για ποιον λόγο τα παιδιά μας, από τη στιγμή που τους άγγιξε, εκεί που τους άγγιξε, αισθάνθηκαν άσχημα. Ούτε καταγγέλλουμε τον άνθρωπο, ούτε έχουμε, ούτε είχαμε κάτι μαζί του. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μάθουμε για ποιον λόγο τα παιδιά μας αισθάνθηκαν άσχημα από τη στιγμή που αυτός ο άνθρωπος ήρθε σε επαφή μαζί τους» πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.