ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

30 Ιανουαρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παραδόθηκαν 4 Su-57 στην ρωσική Αεροπορία – Το μαχητικό 5ης γενιάς τέθηκε σε μαζική παραγωγή παρά τις… δυτικές κυρώσεις

1 min read

Η κατασκευάστρια εταιρεία ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών United Aircraft Corporation έχει καταφέρει να επιτύχει τη μαζική παραγωγή των μαχητικών πολλαπλών ρόλων 5ης γενιάς Sukhoi Su-57 και ο αριθμός των αεροσκαφών που παράγει θα συνεχίσει να αυξάνεται, δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας Yury Slyusar.

Αυτή την εβδομάδα παραδόθηκαν τέσσερα αεροσκάφη του τύπου, ενώ φέτος αναμένεται να παραδοθούν άλλα έξι!

Το Sukhoi Su-57 είναι ένα ρωσικής κατασκευής μαχητικό πολλαπλών ρόλων πέμπτης γενιάς σχεδιασμένο να καταστρέφει όλους τους τύπους αεροπορικών, επίγειων και ναυτικών στόχων με εντυπωσιακές και απαράμιλλες ικανότητες.

Θεωρείται κατά πολλούς ανώτερο του F-35 όπως και του F-22 (το οποίο πλέον αν και εξαιρετικό έχει και μία παλαιότητα καθώς εντάχθηκε σε υπηρεσία στην αμερικανική Αεροπορία το 2005).

Αξίζει να σημειωθεί ότι παραδόθηκαν και 3 Su-34 όπως και δύο Τu-160Μ τα πλήρως εκσυγχρονισμένα στρατηγικά βομβαρδιστικά.

“Αυτός είναι στην πραγματικότητα ο πρώτος χρόνος της υψηλής σειριακής παραγωγής αεροπλάνων Su-57 στο Komsomolsk και στη συνέχεια ο αριθμός τους θα αυξηθεί.

Φτάσαμε σε ιδιαίτερα αυξημένη παραγωγή αυτών των αεροσκαφών φέτος”, δήλωσε το ανώτατο στέλεχος σε ζωντανή μετάδοση στο Τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-24.

Το Sukhoi Su-57 είναι ένα ρωσικής κατασκευής μαχητικό πολλαπλών ρόλων πέμπτης γενιάς σχεδιασμένο να καταστρέφει όλους τους τύπους εναέριων, επίγειων και ναυτικών στόχων. Το μαχητικό αεροσκάφος Su-57 διαθέτει τεχνολογία stealth με ευρεία χρήση σύνθετων υλικών, είναι ικανό να φτάσει σε υπερηχητική ταχύτητα πλεύσης και είναι εξοπλισμένο με τον πιο προηγμένο ραδιοηλεκτρονικό εξοπλισμό επί του σκάφους, συμπεριλαμβανομένου ενός ισχυρού ενσωματωμένου υπολογιστή (το λεγόμενο ηλεκτρονικό δεύτερο πιλότος), το σύστημα ραντάρ εξαπλώθηκε σε όλο το σώμα του και κάποιες άλλες καινοτομίες, ιδίως ο οπλισμός που τοποθετήθηκε μέσα στην άτρακτό του.

Το μαχητικό 5ης γενιάς Su-57 αναλαμβάνει ορισμένες από τις λειτουργίες του πιλότου, συμπεριλαμβανομένης της πλοήγησης και της προετοιμασίας για τη χρήση όπλων.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως η ρωσική βιομηχανία δουλεύει στο φουλ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ της Δύσης.

Οι Δυτικοί ήθελαν να πιστεύουν πως οι Ρώσοι δεν θα μπορούν να ολοκληρώσουν τα αμυντικά τους συστήματα επειδή θα τους έλειπαν εξαρτήματα υψηλής τεχνολογίας.

Pronews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.