ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παραδοχή Κικίλια για την αποτυχία του lockdown: «Δεν έχουμε καλή επιδημιολογική εικόνα»

1 min read

Στην παραδοχή ότι το lockdown ήταν ουσιαστικά μια αποτυχημένη απόπειρα της κυβέρνησης για να περιορίσει την επιδημία του κορωνοϊού προχώρησε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, κατά τη διάρκεια της  καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου της Τετάρτης.Ο υπουργός Υγείας αναφερόμενος στη γενική εικόνα που παρουσιάζει η χώρα είπε  χαρακτηριστικά πως “παρά τ’ ότι η Ελλάδα βρίσκεται εδώ και καιρό σε lockdown, η χώρα δεν έχει καλή επιδημιολογική εικόνα.”

Πιο ειδικά ο Β.Κικίλιας δήλωσε: 

“Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 942 νέα κρούσματα. Θα ήθελα να τονίσω ότι η διεθνής εμπειρία μετά τις γιορτές τα κρούσματα ανεβαίνουν και η διασπορά αυξάνεται. Θέλω να εκφράσω την ανησυχία μου. Αν είχαμε διασπορά τα Χριστούγεννα, θα το δούμε την επόμενη εβδομάδα.

Για την Πρωτοχρονιά θα το δούμε 15 ημέρες μετά. Σας ζητάω να σκεφτείτε τους αγαπημένους μας ανθρώπους και τους υγειονομικούς μας, που δίνουν μάχη όλες αυτές τις ημέρες.Όπως παρατηρείται από την επιτροπή του κ. Τσιόδρα, έχουμε αυξημένο φορτίο σε Κάλυμνο, Κοζάνη, Κιλκίς, Δυτική Αττική, Έβρο, Θάσο, Ροδόπη, Φλώρινα, Λέσβο και Ξάνθη.

Κάθε άλλο παρά από μία καλή επιδημιολογική εικόνα, ιδιαίτερα όμως μετά από τόσες ημέρες lockdown.Ο συνάδελφός μου στη Γερμανία ανακοίνωσε ότι είμαστε ακόμα πολύ μακριά από την έξοδο από την κρίση.Στην Αγγλία δήλωσαν ότι ζουν τραγικές στιγμές και ότι γίνεται επιλογή ποιοι θα διασωληνωθούν σε ΜΕΘ και ποιοι όχι”

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.