ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παπαευαγγέλου για τους θανάτους στη Νορβηγία μετά το εμβόλιο: «Ήταν… ηλικιωμένοι – Πρέπει να τους ενυδατώνουμε

1 min read

Για το θάνατο 23 ατόμων στη Νορβηγία λίγο αφότου έκαναν το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech κατά του κορωνοϊού μίλησε η εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Βάνα Παπαευαγγέλου κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό. 

Η κα. Παπαευαγγέλου υποστήριξε ότι τα περισσότερα από τα 23 άτομα που πέθαναν ήταν… άνω των 80 ετών, ενώ παράλληλα συμβούλεψε τους πολίτες να προσέχουν τους ηλικιωμένους αφότου κάνουν το εμβόλιο. 

«Αναφορικά με αυτό που ανακοίνωσε η Νορβηγία, όντως έχουν εμβολιάσει μέχρι στιγμής στη χώρα 33.000 άτομα και έχουν καταγραφεί 23 θάνατοι. Οι 13 από αυτούς αφορούν σε πολίτες μεγάλης ηλικίας. Όλοι είναι άνω των 80 και οι περισσότεροι είναι άνω των 90. Φαίνεται ότι αυτό το οποίο παρουσίασαν αυτοί οι υπερήλικες ήταν ναυτία και κακουχία. Είναι γνωστό ότι οι ευάλωτοι αυτοί πληθυσμοί μπορεί να εμφανίσουν επιπλοκές από τέτοια συμπτώματα. Αυτό που θέλω να συμβουλέψω τους ηλικιωμένους είναι οπωσδήποτε να εμβολιαστούν αλλά να έχουμε στο νου μας να τους φροντίζουμε, να τους ενυδατώνουμε και να τους προσέχουμε» ανέφερε η καθηγήτρια.

 Να σημειώσουμε πως ο μέσος όρος της ηλικίας των νεκρών από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα σύμφωνα με την σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ είναι τα 79 έτη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.