ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΠΑΟΚ: «Αυτοσκοπός η κλοπή του πρωταθλήματος, θα φτάσουμε μέχρι το CAS»

1 min read

Ο ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε αμέσως μετά την ψήφιση της τροπολογίας  κάνοντας λόγο για «κλοπή του πρωταθλήματος και απονομή του στα δικαστήρια»…

…ενώ φωνάζει για «νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης»

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για την τροπολογία – έκτρωμα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε με ανακοίνωση.

Οι «ασπρόμαυροι» κάνουν λόγο για «μείωση της αξιοπρέπειας, με επιμύθιο την κλοπή του πρωταθλήματος» και προσθέτουν πως το μόνο που έχουν ζητήσει προς όλες τις κατευθύνσεις δεν είναι άλλο από τη «νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης», κάτι που επισημαίνουν από τη στιγμή που αντιλαμβάνονται πως κάτι τέτοιο αμφισβητείται με όσα συμβαίνουν.

 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Ο στιγματισμός και η μείωση της αξιοπρέπειάς μας, θα είχε ως ιδανικό επιμύθιο την κλοπή του πρωταθλήματος και την απονομή του στα δικαστήρια και όχι στους αγωνιστικούς χώρους. Φαίνεται πως αυτός ήταν και ο αυτοσκοπός, άλλωστε.

Από τη μια πλευρά να προσπαθούν να εμφανιστούν ως δήθεν σωτήρες του ΠΑΟΚ κι από την άλλη πλευρά να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση.

Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δε μας χρειάζεται.

Γι αυτόν το λόγο, θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι το CAS και απαιτούμε νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.