ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΠΑΟΚ – Άρης 1-2 Ο Ματίγια «πάγωσε» την Τούμπα!

1 min read

Η Superleague 1 ζει σε ρυθμούς… ντέρμπι την Κυριακή. Το ΠΑΟΚ – Άρης είναι η πρώτη μεγάλη «μάχη» της ημέρας. Οι δύο ομάδες έρχονται από σημαντικές νίκες και θα παλέψουν για το «τρίποντο». Ο «δικέφαλος του Βορρά» καλείται να δώσει για μια ακόμα φορά… απαντήσεις στους επικριτές του. Οι «κίτρινοι» πάνε αποφασισμένοι να κάνουν τη… ζημιά μέσα στην Τούμπα.

Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη «κρύβει» η 4η αγωνιστική της Superleague 1 με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Άρη στην Τούμπα.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να δώσουν τις δικές τους… απαντήσεις και να δείξουν πως παραμένουν το φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, παρά την «χλωμή» εικόνα που είχαν στις πρώτες αγωνιστικές της Superleague 1 και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Οπλισμένος με αυτοπεποίθηση μετά το 4-0 επί του Παναθηναϊκού, ο Άρης θέλει να πάρει ένα ακόμα «μεγάλο» ματς και να ανοίξει μια μεγάλη «πληγή» στο «δικέφαλο του Βορρά» (βαθμολογική και στο γόητρο). Στον πάγκο του θα βρεθεί και πάλι ο… υπηρεσιακός, Τόλης Τερζής.

Με νίκη, ο ΠΑΟΚ θα κάνει το 4×4 και θα βάλει… πίεση στον Ολυμπιακό, που έχει στη συνέχεια ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Απ’ την άλλη, αν ο Άρης κάνει το «διπλό» θα κρατήσει την επαφή του με τις πρώτες θέσεις και θα φτάσει στο -2 από τον συμπολίτη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.