ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πανικός στο κέντρο της Αθήνας Πυροβολισμοί στην πλατεία Βάθη: Δύο αλλοδαποί 22 και 27 ετών οι τραυματίες – Βίντεο ντοκουμέντο

1 min read

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Αθήνας, καθώς έπεσαν πυροβολισμοί στην πλατεία Βάθη, στη συμβολή των οδών Μάρνης και Αχαρνών.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης φορούσε άσπρη μπλούζα, παντελόνι, άσπρα παπούτσια και είχε μία τσάντα. Ήταν πεζός, πυροβόλησε τα δύο θύματα, κουρδικής καταγωγής, και έφυγε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσαν εφτά πυροβολισμοί, ενώ στο σημείο έχουν βρεθεί -μέχρι στιγμής- τρεις κάλυκες. Οι δύο τραυματίες είναι ηλικίας 22 και 27 ετών. Ο ένας τραυματίας έπεσε στο έδαφος και ο δεύτερος τραυματίας κατευθύνθηκε προς τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου βρέθηκε λιπόθυμος στο ύψος του ΙΚΑ.

Άλλο ένα βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στην Πλατεία Βάθη φέρνει στο φως το MEGA. Σε αυτό φαίνεται η στιγμή που ο άνδρας φεύγει με το όπλο στο χέρι, καθώς λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε πυροβολήσει εναντίον των δύο ατόμων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι τραυματίες είναι δύο. Ο άνδρας που απεικονίζεται στο βίντεο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, καθώς έχει σοβαρά τραύματα. Ο άλλος τραυματίας έφυγε από το σημείο και πήγε στο ΙΚΑ Λεωφόρου Αλεξάνδρας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

Ο πιστολέρο έφτασε μόνος του με τα πόδια στο σημείο και μετά τους πυροβολισμούς κατέβηκε στην οδό Μάρνη και χάθηκε στα στενά που οδηγούν στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου. Καταστηματάρχες της περιοχής αναφέρουν πως ο δράστης έφυγε από το σημείο σαν να μη συμβαίνει τίποτα, με απόλυτη ψυχραιμία.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.