ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Οκτωβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πανικός στην Τουρκία με τη λίμνη που «μάτωσε» στη Νεκρά Θάλασσα – «Δεν υπήρξε ανθρώπινη παρέμβαση», λένε οι επιστήμονες! (Βίντεο)

1 min read

Δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν την αιτία ακόμη οι επιστήμονες που τα νερά μιας λίμνης κοντά στη «Νεκρά Θάλασσα» βάφτηκαν κόκκινα και δεδομένου ότι έχει αποκλειστεί κάθε άλλη πιθανή εξήγηση που θα μπορούσε να δώσει κάποια πειστική εξήγηση.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το παγκόσμιο δυστοπικό περιβάλλον που ζούμε σήμερα, αποκτά ξεχωριστή σημασία.

Η λίμνη βρίσκεται στη βιβλική περιοχή Μωάβ, τη σημερινή Ιορδανία, μυστηριωδώς έγινε κόκκινη.

Το γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στους ειδικούς, ενώ η δειγματοληψία για να προσδιορίσουν την αιτία του ανησυχητικού και ανεξήγητου φαινομένου, δεν έδειξε κάτι.

Οι εικόνες από τα κόκκινα νερά πυροδότησαν κύμα σχολιασμών καθώς τα κόκκινα νερά, στην Παλαιά Διαθήκη, είναι μία από τις δέκα πληγές του Φαραώ, που έστειλε ο Θεός για να απελευθερώσει τους Εβραίους από τη σκλαβιά.

Σύμφωνα με το Βιβλικό μύθο, ο Θεός μετέτρεψε τα νερά του Νείλου σε αίμα, σκοτώνοντας τα ψάρια και εμποδίζοντας τους Αιγύπτιους να πίνουν πόσιμο νερό, μετά την άρνηση του Φαραώ να απελευθερώσει τους Εβραίους δούλους του.

Επίσης, στο σημείο που βρίσκεται η λίμνη, ο Θεός έστειλε τους Αγγέλους για να καταστρέψουν τα Σόδομα και τα Γόμορρα, όπου επικρατούσε ανηθικότητα και βία.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.