ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2019: Παράταση στην υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής

1 min read

Μέχρι τη Δευτέρα, 2 Απριλίου 2019, παρατάθηκε η περίοδος υποβολής της αίτησης-δήλωσης των μαθητών και απόφοιτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η αρχική καταληκτική ημερομηνία ήταν η σημερινή ημέρα. 

Όπως ενημέρωσε το υπουργείο Παιδείας, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν υποβάλει την αίτησή τους, μέχρι τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των αντίστοιχων ημερήσιων ή εσπερινών λυκείων.

Τις σχετικές εγκυκλίους και τα αντίστοιχα υποδείγματα, οι υποψήφιοι μπορούν να βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου, www.minedu.gov.gr, στον σύνδεσμο «Εξετάσεις».

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2019 ξεκινούν με το μάθημα των Νέων Ελληνικών για τα ΕΠΑΛ στις 6 Ιουνίου ενώ για τα ΓΕΛ οι εξετάσεις ξεκινούν στις 7 Ιουνίου.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών γενικών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης για τα ΕΠΑΛ ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.