ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πανελλαδικές εξετάσεις 2020: Αυτό είναι το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

1 min read

Σε ποια μαθήματα θα εξεταστούν αναλυτικά οι μαθητές μέχρι το τέλος των πανελληνίων

Συνεχίζονται την Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ ενώ οι μαθητές των ΓΕΛ εξετάστηκαν τη Δευτέρα, 21 Ιουνίου.

Στις 24 Ιουνίου οι μαθητές των ΓΕΛ θα εξεταστούν στην Ιστορία και την Πληροφορική, των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εξέταση στις 26 Ιουνίου στη Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που θα δώσουν με το παλαιό σύστημα, θα έχουν κατά βάση κοινό πρόγραμμα με όσους δώσουν με το νέο, με εξαίρεση, ότι στις 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η εξέταση των Λατινικών (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), στις 24 Ιουνίου η εξέταση του μαθήματος «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στις 26 Ιουνίου η εξέταση του μαθήματος «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

πανελλήνιες,

Το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων

Ειδικά μαθήματα

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν από την 1η έως την 13η Ιουλίου 2020.

Αναλυτικότερα, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν με την εξέταση των Αγγλικών (1η Ιουλίου και θα συνεχιστούν με το Ελεύθερο και το Γραμμικό Σχέδιο (2 Ιουλίου και 3 Ιουλίου, αντίστοιχα). Η πρώτη εβδομάδα εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθεί με την εξέταση των Ιταλικών (4 Ιουλίου).

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις στα Γερμανικά (6 Ιουλίου), τα Γαλλικά (7 Ιουλίου) και τα Ισπανικά (8 Ιουλίου).

Οι υπόλοιπες ημέρες θα είναι αφιερωμένες στην εξέταση των μουσικών ειδικών μαθημάτων: Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Δεξιοτήτων (10 Ιουλίου), Μουσική Αντίληψη και Γνώση (11 Ιουλίου) και Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (13 Ιουλίου).

Όσον αφορά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής των Υγειονομικών Εξετάσεων και της Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, αυτό έχει οριστεί από τις 29 Ιουνίου έως και τις 10 Ιουλίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.