ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παναθηναϊκός Superfoods – Μπαρτσελόνα Lassa 84-75: «Μπάτσα» στην προκλητική Μπάρτσα

1 min read

Η Μπαρτσελόνα ήρθε στο ΟΑΚΑ για να προκαλέσει και να προσπαθήσει να «κλέψει» τη νίκη από τον Παναθηναϊκό Superfoods αλλά προσκύνησε κι αυτή με 84-75.

Πλέον η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ανέβηκε στο 12-5 και παραμένει σταθερά σε πορεία κορυφής, ενώ οι φιλοξενούμενοι είδαν το σερί τους να διακόπτεται στις μόλις δύο νίκες κι έπεσαν στο 6-11 με αποτέλεσμα να απέχουν αρκετά από την οκτάδα.

Για περίπου 25 λεπτά οι Καταλανοί κατάφεραν να βάλουν δύσκολα στο «τριφύλλι» παίζοντας ξύλο με λίγο μπάσκετ, αλλά στη συνέχεια ο νόμος του ΟΑΚΑ επικράτησε για μία ακόμα φορά κι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Τζέιμς Γκιστ ήταν ο άνθρωπος ο οποίος κράτησε τους «πράσινους» στα δύσκολα, αλλά ο Νικ Καλάθης ήταν για μία ακόμα φορά απολαυστικός και με διαφορά ο κορυφαίος των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ ο Νίκος Παππάς για μία ακόμα φορά κομβικός στην τελευταία περίοδο με αρκετούς πόντους. Για τους ηττημένους ο Τομά Ερτέλ προσπάθησε με 18 πόντους, αλλά ο Καλάθης ήταν κατά πολύ ανώτερός του και στα κίσιμα τον «εξαφάνισε».

Το ΟΑΚΑ λοιπόν παραμένει απόρθητο και η καλύτερη έδρα στη διοργάνωση, καθώς είναι το μοναδικό γήπεδο που δεν έχει «σπάσει» μέχρι στιγμής.

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.