ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παναθηναϊκός Στο τραπέζι και ο δανεισμός!

1 min read

O Λούκας Βιγιαφάνιες από χθες είναι σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του στο Μεξικό προκειμένου να βρει τον τρόπο να έρθει στην Ελλάδα και να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Το νεότερο είναι, ότι στο τραπέζι έχει πέσει και πάλι το θέμα του δανεισμού του παίκτη.

Από το Σάββατο οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει , όπως σας είχε αναφέρει το onsports.gr να δώσει την τελική του πρόταση ο «Βιγια» στην Μαζατλάν και αυτή να του απαντήσει σε αυτή την οικονομική πρόταση. Από την Δευτέρα , λοιπόν οι δύο πλευρές συζητάνε ππανω στην γραπτή πρόταση του παίκτη την καλύτερη λύση και για τους δύο με τον Βιγιαφάνιες να θέλει να χάσει όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα . Η ομάδα του από την δική της πλευρά ξέρει, ότι θέλει να φύγει ο «Βιγια» και δεν του δίνει ακριβώς τα χρήματα, που θέλει. Για αυτό και έχει επανέλθει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να υπάρξει δανεισμός του παίκτη ,αλλά οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και σήμερα και ο παίκτης είναι αισιόδοξος, ότι άμεσα θα υπάρχει αποτέλεσμα με στόχο να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα στο espn έκανε δηλώσεις ο γενικός διευθυντής της Μονάρκας Μαουρίσιο Λανθ, που επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον παίκτη : «Για τον Βιγιαφάνιες είμαστε σε διαπραγματεύσεις με μια ομάδα που ενδιαφέρεται» και με αυτή την ατάκα εννοούσε το ενδεχόμενο και δανεισμού του παίκτη

Ο παίκτης ενημερώνει για όλες τις συζητήσεις τον Παναθηναϊκό και στόχος είναι μέχρι τις αρχές Ιουλίου το θέμα να έχει τελειώσει.με το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος να είναι φυσικά ανοιχτό.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.