ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

20 Ιανουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παναθηναϊκός: Στην τελική φάση ενίσχυσης μπαίνει το «τριφύλλι»

1 min read

Παναθηναϊκός: Στην τελική φάση ενίσχυσης μπαίνει το «τριφύλλι», αναμένοντας στην αρχή της εβδομάδας την απάντηση του Τζακ Ρόντγουελ.

Το ρεπορτάζ του Sportime υπήρξε ξεκάθαρο όσον αφορά τη σύγκλιση απόψεων με άξονα συζήτησης το συμβόλαιο 2 ετών, ανάμεσα στον Άγγλο χαφ και το «τριφύλλι». Ισχυρό θεμέλιο διαπραγμάτευσης οικονομικών όρων και τελικών συζητήσεων. Τίποτα περισσότερο… Η επιμονή του Ρόντγουελ για να παραμείνει στο Νησί και οι εορταστικές ημέρες στην Ελλάδα, αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα για προώθηση εξελίξεων.

Η μεταγραφική ενίσχυση των «πράσινων» έχει τον 28χρονο πυλώνα και κύρια παράμετρο. Αν δεν ξεκαθαρίσει, δεν πρόκειται να έρθει παίκτης που να σχετίζει με το πεδίο δράσης του. Ανεξάρτητη, φυσικά, η μεταγραφή Μπεκ, όπως και η επεξεργασία δεδομένων για τον φορ. Με τον Φώτη Ιωαννίδη να αποτελεί μία περίπτωση, τη στιγμή που εξελίσσεται έρευνα αγοράς για ξένο επιθετικό ισάξιο του Φεντερίκο Μακέντα.

Παναθηναϊκός: Οι Νορβηγοί επιμένουν για Βόρμχουρ


Ο Νίκος Νταμπίζας επεξεργάζεται εναλλακτική, αν του Άγγλου δεν ολοκληρωθεί! Λογική η απόκτηση στόπερ και αμυντικού ξεχωριστά. Ο Βίτο Βόρμχουρ αποτελεί, πλέον, υπόθεση πιο μπροστά από του Σένκεβελντ. Παίκτη που έχει ξεχωρίσει εξ αρχής και ο Γιώργος Δώνης.

Πηγές από τη Νορβηγία αναφέρουν πως ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός πάρκαρε τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και έχει εστιάσει στο ενδιαφέρον του «τριφυλλιού». Δεδομένα θέλει να έρθει στην Ελλάδα, την οποία θεωρεί ιδανικό προορισμό για την οικογένειά του και βήμα καριέρας τον Παναθηναϊκό. Με γνώμονα τα υπάρχοντα στοιχεία ο Ιανουάριος αποτελεί το πιο πιθανό χρονικό διάστημα για να γίνει κάτι τέτοιο. Αν και μέχρι τότε πολλά αλλάζουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από 27ος στη θέση 207 στο UEFA ranking!

Οι Νορβηγοί, μετά τη μη συναίνεσή του να υπογράψει με την Μπραν επέκταση, θεωρούν ότι δεδομένα έχει έρθει σε συμφωνία με τους «πράσινους». Αυτό, όμως, δεν επιβεβαιώνεται από την Ελλάδα και δεν υπάρχει καν κάποιο συγκεκριμένο δημοσίευμα στον Τύπο της σκανδιναβικής χώρας που να το καταγράφει έτσι ακριβώς. Επομένως η όλη κατάσταση βρίσκεται σε θεωρητικό επίπεδο.

Μπήκε στην αποστολή


Η Μπραν έχει αποκλειστεί από την Ευρώπη, στο εγχώριο πρωτάθλημα δεν κυνηγά τον τίτλο ούσα 4η στο -9 από την Μπόντο Γκλιμτ και ελπίζει στην 3η θέση ώστε να βγει ξανά στο Europa League. Την Κυριακή παίζει με τη Μιοντάλεν (19:00) εκτός, με τον Βίτο Βόρμχουρ να είναι κανονικά στην αποστολή. Βασικός αναμένεται να αρχίσει, δεν έχει αλλάξει κάτι στην αντιμετώπισή του από τον σύλλογο του Μπέργκεν.

Δημοσίευση στα Social Media