ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Ρόντγουελ

1 min read

Παναθηναϊκός: Ο Τζακ Ρόντγουελ είναι στην Αθήνα, ώστε να συζητήσει το ενδεχόμενο να ενταχθεί στο ρόστερ του «τριφυλλιού».

Τηρώντας τη διαδικασία με τον Γιοάν Μολό, αλλά για διαφορετικούς λόγους, ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Άγγλο μέσο με σκοπό να διερευνήσει τις πιθανότητες υπογραφής του.

Ο Ρόντγουελ, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στην Ελλάδα. Θα παραμείνει 2-3 ημέρες, δεν αποκλείεται να ταξιδέψει και σε κάποιο ελληνικό νησί για σύντομες διακοπές. Στο διάστημα αυτό θα έχει συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος θα παλέψει τη δυσκολότερη από όσες έχει ασχοληθεί περίπτωση. Με σκοπό την ενίσχυση του Παναθηναϊκού στον άξονα.

Η διαπραγμάτευση θα γίνει για συμφωνία του μισού εκατομμυρίου περίπου, μια και στον προγραμματισμό φαίνεται ότι υπάρχει χώρος και χρήμα για τέτοια προσθήκη. Αν, τώρα, βρεθεί κοινή συνισταμένη με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, τότε δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να ολοκληρώσει μία προσθήκη που θα τον αλλάξει επίπεδο.

Παναθηναϊκός: Ποιος είναι ο Ρόντγουελ

Ο Τζακ Ρόντγουελ θα αποτελούσε ιδανική κάλυψη της θέσης «6» για τον Παναθηναϊκό. Προτάθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, όντας πλέον ελεύθερος μετά την αποδέσμευσή του από την Μπλάκμπερν.

Ο 28χρονος αμυντικός μέσος (έχει παίξει και στόπερ) έχει αγωνιστεί 166 φορές στην Premier League με 10 γκολ και 5 ασίστ. «Προϊόν» της Ακαδημίας της Έβερτον, έπαιξε στους «πολίτες» επάνω στα ντουζένια τους και στον πακτωλό εκατομμυρίων που σκορπούσε και σκορπά ο Μανσούρ. Συνέχισε στη Σάντερλαντ και την Μπλάκμπερν, όντας τώρα free agent.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.