ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ Βόμβα μεγατόνων με Ουέσλι Τζόνσον

1 min read

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον NBAer Ουέσλι Τζόνσον!

Μετά το σούπερ «χτύπημα» με τον αρχισκόρερ Τζίμερ Φριντέτ, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενεργοποιεί ακόμα μια «βόμβα» που ταράζει τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Οι «πράσινοι» έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Ουέσλι Τζόνσον, τον 32χρονο Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ με δέκα σερί χρόνια σημαντικής καριέρας στο NBA.

Πρόκειται για ένα παίκτη που δεν έχει αγωνιστεί ποτέ του, ούτε στην αναπτυξιακή λίγκα του NBA (G-League), δείγμα της ποιότητας του. Ο Τζόνσον έρχεται στον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπη για να αποτελέσει το κομμάτι που έψαχνε ο Αργύρης Πεδουλάκης, στο παζλ του ρόστερ των «πρασίνων».

Ο Τζόνσον στη σπουδαία του καριέρα στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Τίμπεργουλβς, Σανς, Λέικερς, Κλίπερς, Πέλικανς και Ουίζαρντς, ενώ έχει εισπράξει συνολικά το εντυπωσιακό ποσό των 32.6 εκατομμύρια δολαρίων!

Ο απόφοιτος του Σίρακιους είχε επιλεγεί από τη Μινεσότα στο draft του 2010 στην 4η θέση και σε 609 παιχνίδια στην καριέρα του στο NBA έχει κατά μέσο όρο 7 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά αγώνα στην καριέρα του, με το ποσοστό του 33.7% στα σουτ τριών πόντων.

Η καλύτερη περίοδός του ήταν τη διετία 2013-2015 στους Λέικερς, όταν έφτασε να σημειώνει 9.9 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ με 42.5% στα τρίποντα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.