ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

5 Δεκεμβρίου 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Στο τραπέζι της Euroleague το αίτημα για διαζύγιο

1 min read

Τη Δευτέρα 22/6 θα συζητηθεί στο συμβούλιο της Euroleague το αίτημα του Παναθηναϊκού για αποχώρηση από τη διοργάνωση

Η 22η Ιουνίου είναι μια κρίσιμη ημέρα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και για την Euroleague. Η ΓΣ των 11 μετόχων της διοργάνωσης με τον Τζόρντι Μπερτομέου θα φέρει στο τραπέζι πολλά και σημαντικά ζητήματα για την επόμενη μέρα του συνεταιρισμού. Ένα από τα βασικότερα θέματα του αυριανού (Δευτέρα 22/6) συμβουλίου είναι το αίτημα που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός προς τους μετόχους της Euroleague για το συναινετικό …διαζύγιο και την αποχώρηση του από τη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» με επιστολή τους προς τον Τζόρντι Μπερτομέου στις 11/6 ξεκαθάρισαν τη θέση τους καταθέτοντας επισήμως το αίτημα τους προς την Euroleague μέσω του εκτελεστικού της διευθυντή. Δύο ημέρες αργότερα οι 10 από τους 11 μετόχους (πλην Παναθηναϊκού) με ανακοίνωση τους ενημέρωσαν πως θέλουν το «τριφύλλι» στη διοργάνωση. Συνεπώς, τη Δευτέρα (22/6) το φλέγον αυτό ζήτημα θα συζητηθεί μεταξύ των μετόχων που εξέφρασαν τη βούληση τους, ωστόσο, τώρα θα κληθούν να εξετάσουν το αίτημα του Παναθηναϊκού με βάση τα επιχειρήματα και τα ζητούμενα του μεγαλύτερου Συλλόγου της Ευρώπης που είναι παρών στη διαδικασία.

Επίσης, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η θέση και η στάση του Τζόρντι Μπερτομέου σε μια σειρά ερωτημάτων που θα κληθεί να απαντήσει και αφορούν στην οικονομική διαχείριση της λίγκας, τα έσοδα, τις χορηγίες, το πλάνο και όλα αυτά που τόσα χρόνια δεν έχει απαντήσει με ξεκάθαρο τρόπο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. Newskamatero.eu