ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παναθηναϊκός: Με 9 παίκτες από Ακαδημία και τον Καμπετσή υποψήφιο για ενδεκάδα

1 min read

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Τετάρτης (01/07) με τον Άρη ο Γιώργος Δώνης πήρε δέκα χαφ!

Με τόσες αποχωρήσεις παικτών, που έληγαν τα συμβόλαιά τους σήμερα είναι περιορισμένες οι λύσεις του Γιώργου Δώνη για τα επόμενα παιχνίδια των play off. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην άμυνα, όπου δεξιά έχει μόνο τον Θεοχάρη(που δεν είναι μπακ) και στόπερ έχει δύο , τον Κολοβέτσιο και τον Σένκεφελντ, αφού ο Νούνες αποχώρησε και ο Πούγγουρας ακόμα δεν είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Μία ματιά αν ρίξει κανείς στην 20μελη αποστολή, που ανακοίνωσε ο Δώνης μέσα σε αυτή περιλαμβάνει 9 παίκτες από την Ακαδημία εκ των οποίων οι δέκα είναι χαφ, η εξτρέμ! Στην αποστολή του αγώνα με τον Αρη είναι οι : Διούδης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης, Ανουάρ, Αγιούμπ, Μπουζούκης, Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης. Μακέντα, Καμπετσής , Περέα.

Υποψήφιος για μία θέση στην ενδεκάδα είναι ο Καμπετσής , να παίξει κοντά στον Μακέντα, ενώ από τους «μικρούς» σε αυτό το ματς μπορεί να δούμε μετά από καιρό τον Αθανασακόπουλο, πιθανότατα στην διάρκεια του αγώνα.

Ο Πούγγουρας για άλλη μία μέρα έκανε κανονικά προπόνηση και ίσως μετά τον Ολυμπιακό είναι διαθέσιμος, ενώ ο Νάγκι έκανε και πάλι θεραπεία.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.