ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Μπουζούκη, φαβορί για ενδεκάδα ο Αϊτόρ!

1 min read

Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Μπουζούκης φαίνεται, ότι επιστρέφει στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό με τον Αϊτόρ να είναι υποψήφιος για την ενδεκάδα.

Όλα δείχνουν ότι ο Γιάννης Μπουζούκης επιστρέφει στην αποστολή του αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό. Ο νεαρός μέσος είχε μείνει εκτός αποστολής από τα δύο τελευταία παιχνίδια με Ατρόμητο και Ολυμπιακό και δεν συμπεριλαμβάνεται στο γκρουπ των παικτών, που θα κάνουν ξεχωριστή προπόνηση αύριο και θα είναι εκτός αποστολής.

Αυτό σημαίνει, ότι ο Μπουζούκης που έκανε διπλές προπονήσεις όλη την εβδομάδα θα είναι στις επιλογές του Μπόλονι για το ματς με τον Παναιτωλικό και είναι πιθανό να παίξει ως αλλαγή.

Οσον αφορά την ενδεκάδα όλες οι δοκιμές των τελευταίων ημερών δείχνουν, ότι ο Αϊτόρ έχει σοβαρές πιθανότητες να αρχίσει το παιχνίδι , αντί του τραυματία Σαβιέρ. Αν ο Μπόλονι χρησιμοποιήσει και πάλι το δίδυμο Μακέντα, Καρλίτος, ο Βιγιαφάνιες θα παίξει ως αλλαγή, αλλιώς ίσως τον δούμε από την αρχή.

Για την άμυνα ο Σένκεφελντ φαίνεται, ότι θα είναι και πάλι δίπλα στον Πούγγουρα, αφού επανήλθε από τον τραυματισμό του. Στα χαφ αν ο Κουρμπέλης δεν μπορέσει να παίξει λόγω των ενοχλήσεων θα πάρει την θέση του ο Αλεξανδρόπουλος, ενώ ο Χατζηγιοβάνης που είναι καλύτερα, αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και να παίξει.

Εκτός ο Εμαννουηλίδης

Οσον αφορά την αποστολή αυτή την φορά φαίνεται, ότι θα μείνει εκτός ο Εμαννουηλίδης, που μαζί με τον Ιωαννίδη και άλλους παίκτες είναι στο γκρουπ των παικτών που έχουν ειδοποιηθεί για αύριο, ότι θα κάνουν ξεχωριστή προπόνηση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.