ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παναθηναϊκός: Είπαν «αντίο» και οι Ινσούα, Γιόχανσον, Βαγιαννίδης

1 min read

Μετά τον Χρήστο Δώνη, πήραν σειρά οι Εμάνουελ Ινσούα, Ματίας Γιόχανσον και Γιώργος Βαγιαννίδης που αποχαιρέτησαν συμπαίκτες και τεχνικό τιμ στον Παναθηναϊκό…

Ημέρες αποχαιρετισμών βιώνει ο Παναθηναϊκός το τελευταίο 48ωρο, αφού άνοιξε η πόρτα της φυγής για τους ποδοσφαιριστές που δεν ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους και δεν συμφώνησαν να μείνουν ως το τέλος της σεζόν. Αφού φτάσαμε στις 30/06 που είναι και η καταληκτική ημερομηνία των συμβολαίων, οι ποδοσφαιριστές ένας -ένας με τη σειρά περνούν από το Κορωπί έτσι ώστε να αποχαιρετήσουν συμπαίκτες και τεχνικό τιμ αλλά πάνω από όλα ανθρώπους με τους οποίους «δέθηκαν» όλα αυτά τα χρόνια και έγιναν μια οικογένεια.

Τη Δευτέρα είπε «αντίο» μετά από 12 χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Δώνης και την Τρίτη (30/06) ήταν η σειρά τριών παικτών ακόμα να χαιρετήσουν. Ο λόγος για τους Εμάνουελ Ινσούα, Ματίας Γιόχανσον και Γιώργο Βαγιαννίδη που βρέθηκαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» στο Κορωπί και μέσα σε εξαιρετικό κλίμα είπαν το «αντίο» τους στον Παναθηναϊκό.

Όπως ήταν φυσικό παίκτες και τεχνικό τιμ ευχήθηκαν και στους τρεις τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας τους, με τον νεαρό Βαγιαννίδη να είναι ο μόνος από τους τρεις που έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς υπέγραψε με την Ίντερ. Ο Εμάνουελ Ινσούα θα αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό ενώ για τον Ματίας Γιόχανσον υπάρχουν αρκετά σενάρια, κανένα από αυτά όμως δεν επιβεβαιώνεται…  

Όσο για το τι έκαναν στην καριέρα τους στον Παναθηναϊκό οι τρεις; Ο Εμάνουελ Ινσούα ήρθε στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2017 και στην τριετία είχε 70 συμμετοχές με 4 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, όντας ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Ο Ματίας Γιόχανσον από την πλευρά του, «έγραψε» στο ίδιο χρονικό διάστημα 72 συμμετοχές με 5 γκολ και 4 ασίστ, προσδίδοντας σταθερότητα στο δεξί άκρο της άμυνας. Όσο για τον νεαρό Γιώργο Βαγιαννίδη, στα 18 του θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα της «πράσινης» ακαδημίας, με την πρώτη ομάδα ωστόσο είχε μόλις 2 παρουσίες (μια στο πρωτάθλημα, μια στο κύπελλο) με ένα γκολ και μια ασίστ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.