ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πακιστανοί βίασαν Ελληνίδα στην Θεσσαλονίκη

1 min read

Αυτήν την είδηση δεν θα την δείτε να προβάλλεται από τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών ούτε βεβαίως και στις φυλλάδες του Συστήματος… Θαμμένη και από τα μεγάλα ιστολόγια με τις πολλές διαφημίσεις από κράτος, πολυεθνικές εταιρείες και τράπεζες. Δεν πρέπει να τα μαθαίνει αυτά ο λαός γιατί έτσι αναπτύσσονται αισθήματα “ρατσιστικά”!

Η περίφημη “πολυπολιτισμική κοινωνία” τους είναι μία κοινωνική ζούγκλα, μέσα στην οποία επικρατούν τα σαρκοφάγα θηρία του διεθνούς καπιταλισμού, τα τρωκτικά των Χρηματιστηρίων και των τραπεζών, οι οποίες σύμφωνα με έρευνα του αμερικανικού δικτύου αντιμετώπισης του οικονομικού εγκλήματος, ευθύνονται για “ξέπλυμα” βρώμικου χρήματος ύψους 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, βρώμικου χρήματος από ναρκωτικά, πορνεία, διακίνηση λαθρομεταναστών και άλλες “ευγενείς” δραστηριότητες.

Έτσι λοιπόν, στα ψιλά θα περάσει και η είδηση ότι χειροπέδες σε δύο Πακιστανούς ηλικίας 34 και 45 ετών πέρασαν χθες το απόγευμα στο κέντρο της πόλης αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία 20χρονης ημεδαπής, οι συλληφθέντες τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας με τη χρήση σωματικής βίας την οδήγησαν στην οικία τους, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της παθούσης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.