ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πακιστανικές συμμορίες στο κέντρο της Αθήνας: Με μαχαίρια και όπλα κυκλοφορούν απειλούν και ανεβάζουν βίντεο

1 min read

Με μαχαίρια και άλλα όπλα οι Πακιστανοί στην Αθήνα οργανώνονται σε συμμορίες προβάλλοντας μάλιστα τις «περιπέτειές» τους σε διάφορα μέσα κοινωνικής «δικτύωσης».

Όλοι τους ευρισκόμενοι στη χώρα παράνομα ουσιαστικά περιπαίζουν τις «Αρχές» με τα βίντεο που ανεβάζουν και οι οποίες ασχολούνται με άλλα θέματα.

Ενδεχόμενο απέλασης δεν υφίσταται και για κανένα λόγο. Κυβερνητική πολιτική είναι η ενσωμάτωσή τους -πάση θυσία- στην ελληνική κοινωνία ακόμη και αν αυτό έχει επιπτώσεις στην ασφάλεια των πολιτών. Κάποιοι εκ των Πακιστανών έχουν ήδη προσαχθεί αλλά φυσικά έχουν αφεθεί ελεύθεροι.

Ο  υπουργός «Μετανάστευσης», Ν. Μηταράκης είχε δηλώσεις πρόσφατα ότι η χώρα θα χρειαστεί  τα επόμενα χρόνια τουλάχιστον 100.000 αλλοδαπούς ως εργάτες γης.

Μάλιστα ο υπουργός «Μετανάστευσης» και «ασυλίας» δήλωσε από τη Βενετία ότι προσφέρει θέσεις εργασίας στους αλλοδαπούς με αντάλλαγμα κάποιες επιστροφές τους στις χώρες προέλευσης.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους λαθρέμπορους να διαλέξουν ποιος θα εισέλθει στην Ευρώπη, γι’ αυτό η Ελλάδα επενδύει σε σχήματα διμερούς συνεργασίας,με τις χώρες προέλευσης να προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες για άδειες εργασίας σε αντάλλαγμα καλύτερης συνεργασίας στις επιστροφές. Υπογράψαμε την πρώτη τέτοια συμφωνία με το Μπαγκλαντές και είμαστε έτοιμοι να αναπτύξουμε παρόμοια συνεργασία με άλλες χώρες προέλευσης».

Την ίδια ώρα λεφτά υπάρχουν για  τους αλλοδαπούς αφού η κυβέρνηση θα δαπανήσει  1 εκατ. για 40 αλλοδαπούς σε καταυλισμό αλλοδαπών στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας.

pronews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.