ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πακιστάν: Σκότωσαν χριστιανό διότι αγόρασε σπίτι σε συνοικία μουσουλμάνων

1 min read

Χριστιανός δολοφονήθηκε από μουσουλμάνο γείτονά του σε περιοχή του Πεσαβάρ στο Πακιστάνπου κατοικείται από μουσουλμάνους. Σύμφωνα με τον Πακιστανό ακτιβιστή Ραχατ Όστιν, ο Ναντίμ Γιόζεφ υπέκυψε στα τραύματα του, μετά από την πέμπτη εγχείρηση που είχε κάνει.

Οι φρικαλεότητες συνεχίζονται αμείωτες στο κράτος-τρομοκρατης του Πακιστάν. Σε ένα τέτοιο περιστατικό δύο μέλη μιας χριστιανικής οικογένειας πυροβολήθηκαν επειδή αγόρασαν σπίτι σε περιοχή κατοικούμενη από μουσουλμάνους. Στις 4/6 ο Ναντιμ Γιόζεφ και η πεθερά του η Ελίζαμπεθ Χαν, λίγες μέρες μετά από την αγορά του σπιτιού στο Πεσαβάρ, δέχθηκαν βάναυση επίθεση από τον γείτονα του Σαλμάν Χαν και τους γιους του.

Η αστυνομία συνέλαβε αρκετά μέλη της οικογένειας σχετικά με το περιστατικό, αλλά ο ίδιος ο Σαλμαν Χαν διαφεύγει. Η αστυνομία τον αναζητεί, ενώ όπως υποστήριξε ο Γιόζεφ, τον παρενοχλούσε ακόμη από την μέρα που είχε αγοράσει το σπίτι. Ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο, σε μήνυμα του ανέφερε πως “Φοβάμαι ακόμη και στο ξενοδοχείο. Φοβάμαι για την ζωή μου και την οικογένειά μου”. Μόλις ο Σαλμάν Χαν που ήταν γείτονάς του Γιόζεφ, ανακάλυψε πως ο Γιόζεφ και η οικογένειά του ήταν χριστιανοί, άρχισε να τους πιέζει να φύγουν από την γειτονιά.

ΠΗΓΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.