ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παίρνουν άδειες και γίνονται «καπνός» από τις φυλακές Χανίων

1 min read

Προβληματισμό προκαλεί στις αστυνομικές Αρχές της Κρήτης το γεγονός πως έχει αυξηθεί ο αριθμός των κρατουμένων που δεν επιστρέφουν στις φυλακές του νησιού μετά τις ολιγοήμερες άδειες που έχουν λάβει. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου επτά κρατούμενοι, που εκτίουν ποινές για διάφορα αδικήματα, έφυγαν με άδεια από τις Φυλακές Χανίων και Νέας Αλικαρνασσού και από αυτούς μόνο ένας βρέθηκε και έχει επιστρέψει στη φυλακή!

Ο τελευταίος κρατούμενος που έφυγε και δεν επέστρεψε από τις Φυλακές της Κρήτης ήταν ένας 40χρονος ο οποίος εξέτιε ποινή στις Φυλακές Χανίων για διακίνηση ναρκωτικών και έφυγε με άδεια την 1η Νοεμβρίου. Επίσης, μάταια περίμεναν οι αστυνομικοί την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου την επιστροφή ενός 37χρονου αλλοδαπού που εξέτιε ποινή για διακίνηση μεταναστών στις Φυλακές της Νέας Αλικαρνασσού, καθώς δεν εμφανίστηκε ποτέ. Την ίδια στιγμή, δύο κρατούμενοι στις Φυλακές των Χανίων, 36 και 38 ετών αντίστοιχα, δεν επέστρεψαν ύστερα από άδεια την 1 Οκτωβρίου, ένας 46χρονος αλλοδαπός που ήταν στις Φυλακές Αλικαρνασσού για υποθέσεις ναρκωτικών δεν επέστρεψε στις 6 Σεπτεμβρίου και, τέλος, ένας 29χρονος αλλοδαπός που είχε καταδικαστεί σε εννέα χρόνια φυλάκισης για διακεκριμένες κλοπές δεν γύρισε στις Φυλακές Αλικαρνασσού στις 30 Αυγούστου ύστερα από ολιγοήμερη άδεια.

Ο κρατούμενος, ο οποίος τελικά συνελήφθη για την απόδρασή του, ήταν ένας 59χρονος άνδρας που εξέτιε ποινή κάθειρξης για διακεκριμένες κλοπές στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης στην Αγιά Χανίων. Οι αστυνομικοί συνειδητοποίησαν ότι έλειπε σε καταμέτρηση που έγινε στις 13 Οκτωβρίου και τελικά τον εντόπισαν λίγες ημέρες μετά στο σπίτι της μητέρας του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.