ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παίκτης του Ολυμπιακού και πάλι ο Χασάν

1 min read

Έξι μήνες πριν ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ζητήσει την επιστροφή του. Ο Ολυμπιακός πάλεψε να τον αποκτήσει, αλλά η Μπράγκα ήταν αδιάλλακτη.

Τελικά, έξι μήνες μετά, ο Χασάν είναι πάλι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Με κάθε επισημότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί ο αιγύπτιος σέντερ φορ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε την επιστροφή του στην ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού.

Με τη διοίκηση των Πειραιωτών να κάνει το χατίρι του Μαρτίνς και να εντάσσει στο ρόστερ του έναν παίκτη που ο προπονητής θεωρεί πάρα πολύ σημαντικό και χρήσιμο.

Ο Χασάν πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του πέρσι, με τη φανέλα των Ερυθρόλευκων. Σε 32 παιχνίδια σημείωσε 15 γκολ και αποτέλεσε τον βασικό σέντερ φορ στα πλάνα του Μαρτίνς.

Η επιστροφή του Χασάν στον Πειραιά σημαίνει ότι το μέλλον του Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο είναι μακριά από τον Ολυμπιακό.

Με τον ισπανό φορ να είναι πιθανό να επιστρέψει άμεσα στην πατρίδα του, καθώς υπάρχει δεδομένο ενδιαφέρον από την πρώην ομάδα του, Λεγκανές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αχμέντ Χασάν.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός (26 ετών) θα φορέσει για δεύτερη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα, μετά την περσινή του παρουσία στην ομάδα μας.

Στις πρώτες του δηλώσεις, είπε χαρακτηριστικά:

Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για την ομάδα και ανυπομονώ να σας δω στο Καραϊσκάκη και να νιώσω τη στήριξή σας! Θα δώσω τα πάντα για να κάνουμε δικό μας το πρωτάθλημα!»

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.