ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

13 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παίκτες Παναθηναϊκού: Μας κοροϊδεύει η διοίκηση, θα αντιδράσουμε

1 min read

Δεν έχουν προηγούμενο οι καταστάσεις που βιώνει ο Παναθηναϊκός με τους παίκτες της ομάδας να βγάζουν ανακοίνωση και να μιλούν για κοροϊδία και ανεντιμότητα από την πλευρά της διοίκησης.

Οι παίκτες του τριφυλλιού έφτασαν στα όριά τους μετά την συνεχόμενη κοροϊδία της διοίκησης Αλαφούζου αλλά και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του προέδρου της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου.

Mάλιστα, δίνουν περιθώριο για εξεύρεση λύσης ως το τέλος του μήνα καθώς σε διαφορετική περίπτωση αναφέρουν πως θα προχωρήσουν σε δραστικά μέτρα και τότε ο καθένας θα κληθεί να αναλάβει τις ευθύνες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών του Παναθηναϊκού αναφέρει τα εξής:

«Όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της ομάδας μας, οι παίκτες που έχουμε απομείνει, δείξαμε με τη συμπεριφορά μας πίστη στην ιστορία και στους οπαδούς της ομάδας που υπηρετούμε. Δείξαμε σταθερότητα, υπομονή και ειλικρίνεια απέναντι στον προπονητή και στους εκάστοτε διοικούντες και προσπαθήσαμε και προσπαθούμε πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας, βάζοντας πλάτη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς του συλλόγου.

Κανένας από εμάς δεν σκέφτηκε, αν και είχε την δυνατότητα, να κάνει προσφυγή και έβαζε συνεχώς πλάτη στην ομάδα. Πουλήθηκαν αρκετοί παίκτες, μειώθηκε το μπάτζετ αλλά από τη πλευρά της διοίκησης αυξήθηκαν απέναντί μας μόνο οι υποσχέσεις… Βιώνουμε συνεχώς την απογοήτευση και ένα αίσθημα κοροϊδίας και μη ειλικρινούς και έντιμης συμπεριφοράς… Σε κάθε μας συνάντηση υπάρχει διαβεβαίωση και συγκεκριμένες υποσχέσεις και κάθε φορά ό,τι μας υπόσχονται πέφτει στο κενό πανηγυρικά και αποδεικνύει ότι δεν αποτελούμε για αυτούς προτεραιότητα, και φυσικά ούτε οι επί χρόνια πιστοί υπάλληλοι της ΠΑΕ, καθώς επί μήνες δουλεύουν απλήρωτοι και βιώνουν την ίδια κοροϊδία. Εμείς ως ποδοσφαιριστές στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους υπαλλήλους.

Πλέον τα αποθέματα υπομονής μας στερεύουν και αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, έως το τέλος του μήνα, θα προβούμε σε πιο δραστικά μέσα και τότε ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του.

Υ.Γ. Εμείς υποσχόμαστε να αγωνιζόμαστε με όλο μας το είναι σεβόμενοι την τεράστια ιστορία του Παναθηναϊκού.
Κάντε και εσείς το ίδιο μέσα από έντιμες και ειλικρινείς συμπεριφορές».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση