ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Πάγωσε» το πανελλήνιο με την ανάρτηση του Θανάση Κατερινόπουλου!

1 min read

Η υπόθεση της Πάτρας είναι ακόμα στην αρχή…

Μια μία… εκρηκτική ανάρτηση 14 λέξεων στο Twitter, ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος προετοιμάζει το έδαφος για άλλες συνταρακτικές αποκαλύψεις που αφορούν την υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Προφανώς εκεί που λέμε ότι τα έχουμε δει όλα σε αυτή την ιστορία, υπάρχουν κι άλλα που, όπως σχολίασε σε χθεσινή τηλεοπτική του εμφάνιση ο κ.Κατερινόπουλος, «θα μας κάνουν να τρίβουμε τα μάτια μας», ενώ μιλώντας για τη διαφαινόμενη κόντρα ανάμεσα στον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου τόνισε ότι «αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά».

Σε αυτό το εξωφρενικά σοκαριστικό κλίμα, η σημερινή του ανάρτηση έρχεται να προστεθεί σαν μια ακόμα… σταγόνα στον τεράστιο ωκεανό του απίστευτου:

«Εκτιμώ ότι η σύλληψη της Ρ. θα αποδειχθεί σταγόνα στον Ωκεανό. Κοντός ψαλμός Αλληλούια», έγραψε ο απόστρατος και… τρέλανε τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι μεταξύ άλλων αναρωτιόντουσαν «πόσο σκοτάδι κρύβει αυτή η υπόθεση»…

Άλλωστε, όπως τόνισε με νόημα και προ διημέρου σε μια άλλη του τηλεοπτική εμφάνιση ο κ.Κατερινόπουλος, «είμαστε ακόμα στην αρχή…»

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.