ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Παγωμένα» χαμόγελα Μητσοτάκης Εμφανώς καταβεβλημένος & με «άδειο» βλέμμα στις Σέρρες – Δεν είχε δύναμη ούτε να χειροκροτήσει! (βίντεο)

1 min read

Εμφανώς καταβεβλημένος μετά τα «χαστούκια» Καραμανλή εμφανίστηκε ο πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκης στην περιοδεία που πραγματοποίησε στις Σέρρες, με τον πρωθυπουργό να έχει «άδειο βλέμμα» και κατεβασμένο κεφάλι. 

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε δύναμη ούτε να χειροκροτήσει, ενώ όταν συναντούσε του λιγοστούς «οπαδούς» του ήταν φανερό πως βρισκόταν «αλλού», αφού αρκούνταν σε ένα παγωμένο χαμόγελο και κάποια λόγια που έβγαιναν με το ζόρι.

Η παλιά του χαρακτηριστική ενέργεια στην επικοινωνία, έστω κι αν έβγαινε βεβιασμένα κάποιες φορές, αποτελεί πλέον παρελθόν, για έναν πρωθυπουργό ο οποίος δείχνει σαστισμένος από τις εξελίξεις.

Πολλοί έσπευσαν να ερμηνεύσουν αυτή τη επίσκεψη σαν απάντηση στον Κώστα Καραμανλή, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε ούτε την όρεξη, ούτε κυρίως τη δύναμη να «απαντήσει». 

«Ψέλλισε» εκεί κάποια γενικά λόγια για το τυπικό τα οποία μάταια προσπάθησε να «μεγεθύνει» ο φιλοκυβερνητικός Τύπος, ως «απάντηση». Επιπλέον η επίσκεψη αυτή είχε οργανωθεί εδώ και καιρό.

Η διαρροή του Μαξίμου ότι ο πρωθυπουργός συμφωνεί με τον Κώστα Καραμανλή, είναι χαρακτηριστική και ερμηνεύεται ως λευκή πετσέτα…

Άλλωστε και ο ίδιος ξέρει πως εκτός αν γίνει κάποιος θαύμα και πάρει αυτοδυναμία, σύντομα έχει τελειώσει από πρωθυπουργός και πιθανότατα από αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

Μέσα σε ένα μήνα από τότε που «έσκασε» το σκάνδαλο με τις υποκλοπές είδε το χαλί να τραβιέται κάτω από τα πόδια του, το επιτελικό του κράτος να καταρρέει και όλο το σύστημα ΠΑΣΟΚ που τόσο είχε εμπιστευτεί να του γυρνάει την πλάτη εν μία νυκτί.

Επιπλέον, ο ξένος τύπος τον «βομβαρδίζει» προσωπικά με πρωτοφανή σκληρότητα, κάτι που τον έχει κάνει «καμένο χαρτί» και στο εξωτερικό, «κόβοντας του» τον δρόμο για διεκδίκηση κάποιου διεθνούς αξιώματος που τόσο επιθυμούσε.

Ο πρωθυπουργός πλέον είναι απομονωμένος, σαν το κλαδί στον άνεμο, σε ένα «άδειο» Μαξίμου και με ένα «αβέβαιο» πολιτικό μέλλον.

Ο μοναδικός στόχος του είναι τώρα να πετύχει μία «ηθική νίκη», ένα «γκολ της τιμής» και να κρατηθεί στην εξουσία μέχρι Μάιο-Ιούλιο, ώστε να μην μείνει στην ιστορία του ως κάποιος «που τον έριξαν». 

Να σημειώσουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πήγε στο Μαξίμου με τον ορίζοντα να μείνει τουλάχιστον δύο 4ετίες, είχε αναλύσει όλα τα λάθη του πατέρα του και είχε καταστρώσει τα σχέδια του με σκοπό να μακροημερεύσει.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.