ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παγκόσμιες εξελίξεις: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συνδέει Ρούβλι με Χρυσό – Ανακοίνωσε την Αναβίωση του “Gold Standard”

1 min read

Η Ρωσία επιβεβαίωσε πως έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες σύνδεσης του ρουβλίου με το χρυσό ώστε η αξία του νομίσματος να είναι εγγυημένη – ως προστασία από τον πληθωρισμό.

Πρόκειται για κίνηση που είναι αιτία πολέμου για ευρώ και δολάριο. Η Μόσχα επαναφέρει τον Κανόνα του Χρυσού (Gold Standard) που ίσχυε πριν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο για τις συναλλαγματικές ισοτιμίες στο διεθνές εμπόριο.

Το σχέδιο περιλαμβάνει την σύνδεση του ρωσικού νομίσματος με χρυσό και μια σειρά αγαθών που αντιπροσωπεύουν μια νομισματική αξία. Ως αποτέλεσμα, η συναλλαγματική ισοτιμία του ρουβλίου θα αντιστοιχεί στην πραγματική ισοτιμία της αγοραστικής του δύναμης, είπε.

Για να διασφαλιστεί η κυριαρχία οποιουδήποτε εθνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, είναι απαραίτητο τα μέσα πληρωμής του να έχουν εγγενή αξία και σταθερότητα τιμών και να μην συνδέονται με το δολάριο.

Πληροφορίες του WarNews247 αναφέρουν ότι Ρώσοι εμπειρογνώμονες εργάζονται πάνω σε ένα σχέδιο δημιουργίας ενός νομισματικού και χρηματοπιστωτικού συστήματος δύο σταδίων.

Στις 25 Μαρτίου, η Τράπεζα της Ρωσίας ανακοίνωσε μια σταθερή τιμή για την αγορά χρυσού με ρούβλια. Έθεσε τιμή 5.000 ρούβλια (59 $ τότε) για ένα γραμμάριο χρυσού.

Επιβεβαίωσε το Κρεμλίνο

Πιο αναλυτικά, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν συζητάει την πρόταση της σύνδεσης του ρουβλίου με τον χρυσό και άλλα αγαθά, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.

Πρόκειται για εξέλιξη βόμβα καθώς θα συνδέσει απευθείας το ρωσικό νόμισμα με τους ράβδους χρυσού για πρώτη φορά εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα.

Διαβάστε την συνέχεια στην πηγή WarNews247

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.