ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ουζουνίδης: «Στο ημίχρονο πίστεψα ότι θα κερδίσουμε»

1 min read

Σίγουρος για την επικράτηση της ΑΕΚ ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης ωστόσο η τύχη δεν χαμογέλασε στην Ένωση η οποία ηττήθηκε με 3-2.

«Πίστεψα ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Η εξέλιξη με την αποβολή του παίκτη της Μπενφίκα με έκανε να το πιστεύω. Λες και μας έφυγε το άγχος όταν δεχτήκαμε τα δύο γκολ και αρχίσαμε να παίζουμε. Είπα στα παιδιά στο ημίχρονο ότι θα κερδίσουμε», τόνισε ο 50χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

Η Μπενφίκα έκανε μόνο ένα σουτ σε όλο το β΄ ημίχρονο, δεν ήταν καν μια αντεπίθεση. Όμως η μπάλα πήγε εκεί που έπρεπε να πάει για να χάσουμε το ματς. Η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε ότι εμείς θα το κερδίσουμε το ματς. Σε κίνηση ένα συρτό σουτ να πάει στη γωνία μέσα από τόσους παίκτες… Είχαμε υπομονή, χάσαμε φάσεις, είχαμε το τετ-α-τετ του Βίκτωρα που θα μπορούσε να σπάσει τη μπάλα στον Γιακουμάκη. Η απειρία μας φάνηκε στην αρχή του παιχνιδιού, όπου μπήκαμε φοβισμένοι. Είμαστε κοντά για να αγγίξουμε το αποτέλεσμα, όμως για να το πιάσουμε θέλουμε ακόμα δουλειά. Αυτό είναι το μάθημα που πήραμε.

«Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου, γιατί ακόμα και με δέκα παίκτες, εναντίον τέτοιου αντιπάλου δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις τόσες φάσεις. Ευχαριστώ και τον κόσμο που όταν το ματς δεν πήγε καλά στήριξε μέχρι τέλους. Σίγουρα είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά όχι απογοητευμένοι. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς μια τέτοια ήττα. Πραγματικά το πιστεύαμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε το ματς και το δείξαμε. Ηταν όμως μία άτυχη στιγμή. Ένα γκολ που… δεν μπαίνει. Όμως ξέρουμε ότι σ΄αυτά τα ματς θα δεχτείς πολλές… σφαλιάρες, αλλά θα μας βοηθήσουν σε πολλούς τομείς», κατέληξε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος.

 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.