ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Φεβρουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ουζουνίδης στους παίκτες: “Παίζετε για να κερδίζετε, όχι απλώς για να παίζετε!”

1 min read

Για περίπου δύο ώρες κράτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού μπροστά από το dvd με τα επιλεγμένα στιγμιότυπα του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην προπόνηση της Τετάρτης στο Κορωπί.

Ο προπονητής του τριφυλλιού ανέλυσε διεξοδικά τα κακώς κείμενα που είχε εντοπίσει από τη μελέτη του αγώνα στα Γιάννενα και στάθηκε, όπως άλλωστε αναμενόταν, στα τραγικά αμυντικά λάθη της ομάδας του στις φάσεις των γκολ και όχι μόνο.

Ο Ουζουνίδης επεσήμανε τόσο τα προσωπικά λάθη όσο και τα τακτικά, ενώ στη διάρκεια της προβολής επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Είναι ποτέ δυνατόν να τρώμε γκολ μετά από σουτ δικό μας έξω από την περιοχή του αντιπάλου και από βολέ του τερματοφύλακά τους που έχει εντολή από τον πάγκο να μη βιαστεί γιατί τελείωνε το ημίχρονο;

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι χάνετε ματς που ο αντίπαλος μας κάνει μόνο δύο-τρεις ευκαιρίες κι εμείς σπαταλάμε τις φάσεις τόσο εύκολα και χάνουμε γκολ σε κενή εστία! Δεν παίζουμε για να παίζουμε, για να αλλάζουμε πάσες, να κυκλοφορούμε τη μπάλα και να… διασκεδάζουμε.

Παίζετε για να κερδίζετε, όχι απλώς για να… παίζετε, καταλάβετέ το. Είναι τραγικά τα λάθη που κάνετε και είναι αμαρτία απ’ το Θεό να μην παίρνετε αυτό που δικαιούστε στο τέλος των αγώνων»…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση