ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

“Όχι” για Κουλούρη σε Παναθηναϊκό, περιμένει ο Μολέντο!

1 min read

https://3.bp.blogspot.com/-wFRD9NUOX4A/Wk-RuuMvmAI/AAAAAAAAqRg/RJL-_Tq1mxoAytZHpHI_WzVQSVo13kM6ACLcBGAs/s1600/BBHTM76.jpg

Ο ΠΑΟΚ είναι σε ανοιχτή διαπραγμάτευση για τον Μολέντο με τον Παναθηναϊκό που αναμένεται αυτή την ώρα να παρουσιάσει εξέλιξη, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν στην Τούμπα, υπάρχει δ.σ. αυτή την ώρα στην “πράσινη” ΠΑΕ.

Από την πρώτη στιγμή, το Sport24.gr ενημέρωσε ότι ο ΠΑΟΚ προσφέρει χρήματα (περίπου 800.000 ευρώ) και έμψυχα ανταλλάγματα, για τα οποία υπάρχει έντονη φημολογία σχετικά με το ποια ακριβώς είναι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, το πρώτο όνομα που έριξε στο τραπέζι των συζητήσεων ο Παναθηναϊκός ήταν αυτό του Ευθύμη Κουλούρη. Αρχικά για να αποκτηθεί ως ελεύθερος και στη συνέχεια ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.

Και στις δύο περιπτώσεις υπήρξε άρνηση του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρεί βασικότατο εργαλείο τον 21χρονο φορ στο πλάνο της φετινής ομάδας.

Επιπλέον, συζήτηση έγινε και για τον Έργκους Κάτσε που, ούτως ή άλλως, είναι στην transfer list του ΠΑΟΚ. Από τον “Δικέφαλο” δεν επιβεβαιωνόταν το όνομα του Αλβανού μέσου, όμως σύμφωνα με το περιβάλλον του ο 24χρονος διεθνής Αλβανός είναι θετικός να πάει στους “πράσινους”, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά (ίσως και με συμμετοχή του ΠΑΟΚ).

Τέλος, υπάρχει φημολογία για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, επίσης, υπό παραχώρηση, αλλά -προς το παρόν τουλάχιστον- δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά, ούτε από το περιβάλλον του παίκτη.

ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ

Όσον αφορά στις πληροφορίες ότι ο παίκτης θέλει περισσότερο να επιστρέψει στην πατρίδα του, στον ΠΑΟΚ εμφανίζονται σίγουροι ότι αν υπάρξει το “ναι” του Παναθηναϊκού, θα τα βρουν και με τον 30χρονο στόπερ. Το σίγουρο είναι ότι μέσα στην ημέρα το θέμα Μολέντο αναμένεται να παρουσιάσει εξέλιξη.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.