ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ουκρανία: Τεράστια η κινητοποίηση του ρωσικού Στρατού – Δυνάμεις και από την Κεντρική Στρατιωτική Περιφέρεια

1 min read

Τεράστιες είναι οι συγκεντρώσεις των δυνάμεων και από τις δύο πλευρές στην ανατολική Ουκρανία, την ώρα που ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι μιλά ανοικτά πλέον για ένταξη της χώρας του στο ΝΑΤΟ κάτι που αποτελεί αιτία πολέμου για την Ρωσία.

Τόσο οι ρωσικές δυνάμεις όσο και αυτές του ουκρανικού Στρατού στέλνουν συνέχεια δυνάμεις κοντά στην γραμμή αντιπαράθεσης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η  τεράστια κινητοποίηση των ρωσικών δυνάμεων συνεχίζεται και με μεταφορά δυνάμεων από την κεντρική στρατιωτική διοίκηση της Ρωσίας προς τα σύνορα με την ανατολική Ουκρανία και όχι μόνο από την δυτική στρατιωτική διοίκηση όπως ήταν μέχρι τώρα.

Αυτό σημαίνει πολύ απλά πως η Ρωσία προετοιμάζεται για σύγκρουση μεγάλης έκτασης ίσως και διάρκειας  με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Ταυτόχρονα μετά τη μετακίνηση αντιαεροπορικών συστημάτων S-300PMU-2 στα σύνορα με την ανατολική Ουκρανία τώρα η Ρωσία στέλνει και συστήματα SHORADS Pantisr S-1 στις περιοχές των ρωσοφώνων στην ανατολική Ουκρανία στην Δημοκρατία του Ντόνετσκ.

Αυτό δείχνουν βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα ενώ άλλο βίντεο παρουσιάζει τεράστιες σειρές με τροχοφόρα BTR τα οποία είναι έτοιμα να μπουν στις περιοχές των ρωσοφώνων σε περίπτωση σύρραξης με την Ουκρανία.

Ένα παιδί ηλικίας τεσσάρων ετών και μια γυναίκα, που βρίσκονταν σε αυλή χωριού στην Ανατολική Ουκρανία, έπεσαν νεκροί από βομβαρδισμό ουκρανικού drone, σύμφωνα με τους ρωσόφωνους αντάρτες, οι οποίοι υποστήριξαν πως ο ουκρανικός στρατός χρησιμοποιεί εναντίον κατοικημένων περιοχών και άρματα μάχης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.