ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ουκρανία, Νέο σκάνδαλο διαφθοράς  με επίκεντρο τον υπουργό άμυνας Alexey Reznikov που παραιτείται

1 min read

Η Ουκρανία ήταν και παραμένει άντρο της διαφθοράς, αυτή την χώρα παρία υποστηρίζουν η Δύση και οι αμερικανοί…
Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Oleksiy Reznikov, φημολογείται ότι θα υποβάλλει την παραίτησή του εν μέσω σκανδάλου διαφθοράς.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να αντικατασταθεί σε αυτή τη θέση από τον σημερινό επικεφαλής της κύριας διεύθυνσης πληροφοριών (GUR) του Υπουργείου Άμυνας Kirill Budanov, δήλωσε στις 5 Φεβρουαρίου 2023 ο βουλευτής του Verkhovna Rada Yaroslav Zheleznyak.
Το Υπουργείο Άμυνας μπορεί να αλλάξει ηγεσία.
Μέχρι στιγμής, λένε ότι θα είναι ο Kirill Budanov από την Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών.
Ο Oleksiy Reznikov μπορεί να πάει να εργαστεί στο Υπουργείο Στρατηγικών Βιομηχανιών και ο σημερινός επικεφαλής του τμήματος θα απολυθεί.

Οι φήμες για την πιθανή παραίτηση του Reznikov εμφανίστηκαν στο πλαίσιο ενός σκανδάλου γύρω από το Υπουργείο Άμυνας που φούντωσε μετά τη δημοσίευση δημοσιογραφικής έρευνας σχετικά με την προμήθεια τροφίμων στον στρατό σε διογκωμένες τιμές.
Μετά από αυτό, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Vyacheslav Shapovalov και ο αναπληρωτής διευθυντής του Τμήματος Δημοσίων Προμηθειών Bogdan Khmelnitsky αναγκάστηκαν να παραιτηθούν.
Κατηγορήθηκαν για διαφθορά και παρεμπόδιση των δραστηριοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και στις 2 Φεβρουαρίου, τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν.
Η Εθνική Αστυνομία είχε κατηγορήσει τον σύμβουλο του υπουργού Άμυνας της Ουκρανίας Konstantin Slyusar για την υπόθεση προμήθειας προϊόντων στον στρατό σε υψηλές τιμές.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.