ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ορθάνοιχτο αφήνει το ενδεχόμενο νέας καραντίνας η κυβέρνηση

1 min read

Κλείνουν τα κέντρα εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα και στην Περιφέρεια Αττικής – Ούτε λέξη για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που στοιβάζονται σαν τις σαρδέλες οι επιβάτες.

Ορθάνοιχτο αφήνει το ενδεχόμενο επιβολής μιας νέας καραντίνας η κυβέρνηση, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιά, ο οποίος εμφανίστηκε με μάσκα μόνος του και με δραματικό τόνο περιέγραψε τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την “αντιμετώπιση του κορονοϊού”.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται το όριο 50 ατόμων για τις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις, η απαγόρευση λειτουργίας χώρων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί σε όλη την Αττική, την Κρήτη και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ενώ Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης θα ισχύει μέχρι νεωτέρας για την Πάρο και την Αντίπαρο.

Για τις μάσκες ανακοινώθηκαν μια σειρά από… συστάσεις ενώ περιορισμοί θα ισχύουν και στις Εκκλησίες εν όψει του Δεκαπενταύγουστου με όριο τον έναν άνθρωπο ανά 5 τ.μ.

Ο υφυπουργός Χαρδαλιάς έκλεισε την έκτακτη ενημέρωση ως εξής: “Τα επόμενα εικοσιτετράωρα, οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες. Θα είναι κι εκείνες που θα κρίνουν την πορεία και έκβαση των πραγμάτων σε αυτή τη φάση της εξέλιξης της πανδημίας. Της μάχης μας με τον αόρατο εχθρό. Και το μήνυμα, το ζητούμενο, ο στόχος είναι ένας: Να παραμείνουμε υγιείς. Και να μη χρειαστεί να πάρουμε μέτρα, τα οποία θα είναι ολέθρια για την οικονομία μας…”

Ποια είναι τα επιπλέον μέτρα που θα είναι ολέθρια για την οικονομία; Μια νέα καραντίνα ασφαλώς…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.